Grozavu spera la 3 puncte. Ce le-a spus jucătorilor la pauza meciului cu Voluntari

Timisoara-Voluntari 2-3, Leo Grozavu, Liga 1 Betano

ACS Poli Timişoara a primit vizita celor de la Voluntari în etapa 24 din Liga 1 Betano, iar Leo Grozavu a bifat prima înfrângere pe banca bănăţenilor.

ACS Poli Timişoara - Voluntari, scor 2-3, în etapa 24 din Liga 1 Betano - vezi detalii. Leo Grozavu, antrenorul echipei din Banat, a vorbit despre meciul disputat împotriva echipei pregătite de Claudiu Niculescu.

Grozavu susţine că timişorenii au întâmpinat mari probleme pe linia defensivă şi şi-ar dori ca să întărească echipa după sezonul regulat. Mai mult, antrenorul lui Timişoara a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor la pauza meciului cu Voluntari.

Grozavu: "E foarte greu! Mergem înainte!"

"Nu poţi fi fericit când pierzi un meci. Trebuie să acceptăm situaţia şi să muncim mai mult. Au fost foarte multe greşeli. Am pierdut toate duelurile cu adversarul direct, iar noi încă ne căutăm o formulă de echipă.

E foarte greu, dar mergem înainte. Nu capitulăm. Asta este viaţa! Chiar am crezut că nu o să pierdem jocul, că putem întoarce rezultatul. Am fost încrezător. Chiar le-am spus asta la pauză. Au fost greşeli copilăreşti. Orice partidă este dificilă şi asta este clar. Eu cred că este mai important să ne gândim la ce se va întâmpla după sezonul regulat. Noi nu mai putem aduce jucători care să ne ajute. Toţi care vin acum sunt liberi, care s-au antrenat cu alte echipe. Avem nevoie de întăriri pentru că am arătat multă slăbiciune pe linia de fund", a spus Leo Grozavu.