Fotbal intern

Video. ACS Poli – Voluntari 2-3. Victorie în prelungiri, după ce Timişoara a condus cu super golul lui Artean

ACS Poli Timişoara a deschis etapa 24 din Liga 1 Betano cu meciul disputat împotriva celor de la Voluntari.
09.02.2018 | 12:19
Video ACS Poli  Voluntari 23 Victorie in prelungiri dupa ce Timisoara a condus cu super golul lui Artean
ADVERTISEMENT

Update. Echipa pregătită de Leo Grozavu a fost învinsă de FC Voluntari, scor 2-3, iar ilfovenii au obţinut victoria pe final de meci, după ce Artean reuşise egalarea cu un gol de Champions League. După meciul din etapa 24, Timişoara se află pe locul 10, cu 26 de puncte, iar FC Voluntari pe 9, cu 28 de puncte. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI!


Update. Iată echipele de start pentru ACS Poli Timişoara – FC Voluntari:

ACS Poli: Straton – Străuţ, Melinte, Şeroni, Neagu – Zaluschi, Vaşvari – Ciucur, Croitoru, Popovici – Velcotă

ADVERTISEMENT

Voluntari: Petrariu – Pleaşcă, Achim, Cazan, Bucurică – Căpăţână, Răuţă, Lazăr, Benzar – Ivanovici – Bălan


TIMISOARA – VOLUNTARI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Pentru bănăţeni va debuta pe bancă la acest meci înlocuitorul lui Ionuţ Popa, Leo Grozavu, care a anunţat că va juca ofensiv în disputa cu ilfovenii lui Claudiu Niculescu. VEZI ONLINE TIMISOARA – VOLUNTARI LIVE STREAM LIGA 1:

ADVERTISEMENT

“Întâlnim o echipă care este ca o fiară rănită (n.r. Iaşul i-a bătut cu 4-0) şi Voluntariul nu e un adversar cu care un meci să fie câştigat de dinainte. Îmi place să joc ofensiv, să avem o construcţie cu pase. Automat m-am gândit şi la alt sistem, dar nu-mi permit să fac experimente doar de dragul de a le face. Trebuie să fim realişti, e greu să aduci jucători în perioadă de iarnă, când un jucător bun costă mult”, a spus Leo Grozavu.

Cine arbitrează Timişoara – Voluntari

TIMISOARA – VOLUNTARI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. În etapa precedentă, bănăţenii au pierdut în faţa nou-promovatei de la Sepsi OSK Sfântul Gheorghe, scor 1-0 în timp ce FC Voluntari a avut de digerat o înfrângere foarte dificilă, scor 4-0, cu CSM Politehnica Iaşi. Partida de la Timişoara va fi oficiată de Sebastian Colţescu, împreună cu asistenţii Mircea Orbuleţ şi Velicu Bogdan. Marian Balaci va fi arbitru de rezervă, iar George Ionescu a fost desemnat observator de joc.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile:

Timişoara: Curileac – Străuţ, Akaki, Melinte, Şeroni – Artean, Enescu – Ciucur, Vaşvari, Bârnoi – Velcotă

FC Voluntari: Balaurur – Pleaşcă, Balaur, Achim, Bucurică – Răuţă, Novac – Ivanovici, Marinescu, Pîrcălabu – Bălan
 

ADVERTISEMENT