ADVERTISEMENT
Fotbal international

Timo Gebhart a rămas fără echipă! Cariera fostului mijlocaș al FCSB, în pericol

Autor: Eduard Nicolae Popa | 12.06.2018 | 09:47
Timo Gebhart a rămas din nou fără echipă

Fostul mijlocaș al FCSB, Timo Gebhart s-a despărţit de Munchen 1860, echipă alături de care a promovat în liga a treia din Germania. Germanul a avut din nou probleme medicale şi a jucat foarte puţin în sezonul care s-a încheiat. Ajuns la 29 de ani, Gebhart îşi va căuta acum o nouă echipă.

ADVERTISEMENT

Cei de la Kicker scriu că fostul mijlocaş al FCSB-ului s-a despărţit de Munchen 1860, după ce nemţii au decis să nu-i mai prelungească înţelegerea. În sezonul recent încheiat Timo Gebhart a suferit o ruptură musculară şi a avut probleme la tendonul lui Ahile, motiv pentru care a jucat doar 12 meciuri în sezonul care s-a încheiat, timp în care a reuşit 5 goluri şi 4 assist-uri.

Timo Gebhart, dat afară de la echipa lui de suflet

Gebhart era unui dintre cei mai iubiţi jucători de la Munchen 1860, club la care a crescut. Mijlocaşul de 29 de ani a revenit în curtea ”leilor” în vara trecută, după ce s-a despărţit de Hansa Rostock. Timo Gebhart a fost considerat unul dintre mari jucători din generația sa, dar accidentările nu i-au permis să-şi atingă potenţialul. În ianuarie 2016 a semnat cu FCSB, însă n-a reuşit să se impună şi a plecat în vara lui 2016. În prezent, este cotat la 200.000 de euro, în condiţiile în care în 2011 valora în jur de 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!