Fotbal international

Timo Werner a răspuns ce va alege între un transfer la Bayern Munchen și unul la Liverpool

02.05.2020 | 21:51
Timo Werner a raspuns ce va alege intre un transfer la Bayern Munchen si unul la Liverpool
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai curtați atacanți din fotbalul european este vârful echipei Leipzig, Timo Werner. Acesta a dovedit că este capabil să facă pasul spre un club important și mai multe echipe de top sunt interesate de serviciile lui.

Timo Werner nu e tentat să rămână în Bundesliga

Și jucătorul pare decis să schimbe clubul, dar în loc de a continua la nivel de Bundesliga, la cea mai titrată echipă, Bayern Munchen, ar prefera să joace în altă țară.

ADVERTISEMENT

„Bayern este un club minunat, nu trebuie să vorbim despre asta. Hansi Flick a demonstrat și în acest sezon că este un antrenor foarte bun, dar dacă ar trebui să schimb iar cluburile, aș prefera să plec în străinătate.

Jurgen Klopp e un mare admirator al său

Provocarea unei alte ligi m-ar atrage puțin mai mult decât o schimbare în Bundesliga. Aprecierea trebuie însă să fie una reciprocă și de aceea am și ales-o pe Leipzig, mi-a dat acest sentiment”

ADVERTISEMENT

Cum Timo Werner are în antrenorul Jurgen Klopp un mare admirator, atacantul lui Leipzig dă de înțeles că i-ar plăcea mult să meargă să joace pe Anfield Road.

Laude din partea jucătorului pentru Liverpool

„Liverpool este cea mai bună echipă din lume în acest moment. Sunt foarte mândru că o astfel de formaţie mă doreşte.

ADVERTISEMENT

Este o plăcere, însă ştiu că Liverpool are o mulţime de jucători buni şi trebuie să-mi îmbunătăţesc evoluţiile pentru a ajunge la acel nivel”

Leipzig nu e disperată să vândă

Proprietara jucătorului, Leipzig, echipă ajunsă în sferturile de finală ale Champions League în această ediție, odcilează între a se despărți de vedeta sau și a încerca să îl păstreze.

ADVERTISEMENT

„Ar trebui să vindem înainte de a cumpăra. Dar cred că putem să ne despărțim de puțini jucători și, mai ales, nu vrem să ne vindem fotbaliștii sub cota lor de piață” a declarat directorul sportiv al lui Leipzig, Oliver Mintzlaff. Este clar că Timo Werner va fi unul dintre jucătorii vânați în această vară și Jurgen Klopp l-ar putea avea sub comandă.

ADVERTISEMENT
Tags: