Fotbal international

Timo Werner, atacat de soția unui coleg după ratarea din meciul cu Real Madrid: „Cum îl cheamă? Vierme?”

28.04.2021 | 10:00
Timo Werner atacat de sotia unui coleg dupa ratarea din meciul cu Real Madrid Cum il cheama Vierme
ADVERTISEMENT

Chiar dacă egalul obținut pe micuțul stadion „Alfredo Di Stefano”, scor 1-1, îi permite lui Chelsea să ia o opțiune serioasă pentru calificarea în finala Champions League, ratarea imensă a lui Timo Werner nu poate fi trecută cu vederea atât de ușor.

Nici măcar Isabelle, soția lui Thiago Silva, nu a mai rezistat și s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa atacantului german. „Cum îl cheamă? Vierme?”, a reacționat frumoasa braziliancă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Faza cu pricina s-a petrecut în debutul partidei, când Werner nu l-a putut învinge pe Thibaut Courtois din câțiva metri. L-a salvat, însă, Christian Pulisic, printr-un gol marcat câteva minute mai târziu, la capătul unei acțiuni personale.

Timo Werner, criticat dur de soția colegului Thiago Silva

E vorba de karma, oameni buni. La fiecare echipă trebuie să fie un atacant care tot ratează.

El e Werner sau cum îl cheamă? Verme? (n.r. vierme, în portugheză). Avem nevoie de gol.

Trebuie să câștigăm, dar atacanții noștri nu vor să marcheze. Nu știu de ce nu marchează”, a reacționat Isabelle Da Silva la ratarea imensă a lui Timo Werner.

ADVERTISEMENT

Thomas Tuchel: „Ca atacant e ușor, marchezi în meciul următor și nimeni nu mai comentează”

Chiar dacă rezultatul nu l-a mulțumit deloc, antrenorul londonezilor a ținut să-și apere elevul și să-i asigure pe fani că va avea evoluții mult mai bune în partidele următoare.

A avut o ratare mare contra lui West Ham, iar azi a avut o nouă șansă majoră. Asta nu-l ajută, dar nici nu putem să ne plângem tot timpul. Și el e dezamăgit, nervos, dar mâine e o nouă zi.

ADVERTISEMENT

Va avea o zi liberă, iar apoi va trebui să ridice capul. E un profesionist, un băiat de calitate și muncește din greu. Ca atacant e ușor, marchezi în meciul următor și nimeni nu mai comentează”, a explicat Thomas Tuchel.