Fotbal international

Timofte, după înfrângerea Argentinei: “Mă aşteptam! Dacă nu eşti prieten cu Messi, nu ai loc la naţională”

Autor: Mirela Apostol | 22.06.2018 | 14:01
Timofte, după înfrângerea Argentinei

Timofte, după înfrângerea Argentinei de la Campionatul Mondial. Fostul mare internaţional român a declarat că se aştepta ca trupa lui Sampaoli să snu se impună în faţa Croaţiei. Acesta a analizat şi selecţia făcută pentru acest turneu final şi spune că starul Barcelonei, Lionel Messi, a avut un cuvânt de spus atunci când s-a ales lotul pentru CM 2018.

“Mă aşteptam să nu câştige Argentina, o echipă foarte modestă, cu o apărare slabă, deşi are jucători de zeci de milioane. Se vede că Messi la naţională nu are acelaşi randament ca la Barcelona, iar Croaţia e o confirmare a valorii, nu am fost surprins de jocul ei.

Ioan Timofte, după înfrângerea Argentinei

Sampaoli e primul antrenor pe care-l văd cu asemenea tatuaje. Nu ştiam dacă avea tricou cu mânecă lungă sau erau tatuaje. Pe unde a fost nu prea a făcut treabă bună, nici la Sevilla, că acolo sunt pretenţii mari. Nu l-a luat pe Icardi, golgheter în Italia, Dybala e puţin folosit, e clar o problemă de selecţie.

În cazul lui Icardi… Ne face să credem că Messi are un cuvânt mai mare decât un jucător. Se vorbeşte că dacă nu eşti prieten cu Messi nu ai loc la naţională şi faptele dovedesc că este un sâmbure de adevăr în toată această poveste”, a spus Ioan Timofte pentru prosport.ro.

Citeşte şi:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!