Timofte a plecat de la Boavista! Şi-a dat DEMISIA după ce a salvat echipa de la retrogradare

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
22/07/2016, 19:59
Timofte a plecat de la Boavista! Şi-a dat DEMISIA după ce a salvat echipa de la retrogradare GALERIE FOTO

Ioan Timofte a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului Boavista Porto, scriu portughezii de la Record. Românul a preluat această funcţie în luna ianuarie a acestui an cînd clubul era într-o situaţie dificilă.

În comunicatul emis de Boavista, motivul demisiei îl reprezintă “problemele personale” cu care se confruntă românul. Portughezii au scris că Timofte e unul din artizanii salvării echipei de la retrogradarea în liga secundă, după ce Boavista a făcut o parte secundă de campionat foarte bună.

reco

Ioan Timofte a jucat între 1994 şi 2000 la Boavista, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei portugheze în acea vreme.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×