Cele mai citite

În timp ce Guardiola caută antrenor pentru Barcelona, catalanii spun că rămîn cu ”Tata”

Conducerea Barcelonei, prin vocea noului preşedinte, Josep Maria Bartomeu, a ţinut să dezmintă toate zvonurile despre despărţirea în vară de actualul antrenor, argentinianul Gerardo ”Tata”...
27.02.2014 | 14:56
În timp ce Guardiola caută antrenor pentru Barcelona, catalanii spun că rămîn cu ”Tata”
Deşi Barca a început să ia apă, şefii catalanilor nu se grăbesc să îl pună la zid pe Gerardo Martino
ADVERTISEMENT

Conducerea Barcelonei, prin vocea noului preşedinte, Josep Maria Bartomeu, a ţinut să dezmintă toate zvonurile despre despărţirea în vară de actualul antrenor, argentinianul Gerardo ”Tata” Martino. ”Sîntem foarte mulţumiţi de modul în care lucrează cu echipa antrenorul nostru şi trebuie să nu înţelegi fotbalul ca să nu-ţi dai seama că Liga nu se cîştigă în februarie, iar faptul că sîntem noi acum la trei puncte în spatele lui Real Madrid, după ce am avut un avans destul de mare, sigur că e nu plăcut, dar nici nu făcem din acest lucru o tragedie. Avem suficient timp înainte pentru a îndrepta lucrurile, iar Martino e omul care sîntem siguri că va face acest lucru. Nu numai că nu intenţionăm să oprim la final de sezon colaborarea cu Martino, dar sînt pregătite documentele pentru ca din vară să prelungim înţelegerea”.

Guardiola fusese mandat să găsească un succesor

Declaraţiile lui Bartomeu vin în vădită contradicţie cu tot ceea ce a scris cu 24 de ore înainte întreaga presă catalană, cotidianele ”El Mundo Deportivo” şi ”Sport” au avansat pe larg ideea iminentei înlocuiri a lui Martino, pe motiv că nu are reacţii de ieşire din stituaţiile dificile şi nici nu reuşeşte să facă schimbări inspirate atunci cînd acestea sînt necesare. Cu alte cuvinte, argentinianul pare depăşit de situaţie în momente dificile, cînd se impun soluţii de urgenţă, salvatoare. Conform celor scrise de ziarele catalane şefii Barcelonei l-ar fi rugat pe Pep Guardiola să-şi dea cu părerea asupra omului pe care l-ar vedea potrivit pentru a sta pe banca echipei blaugrana, iar coachul lui Bayern Munchen s-ar fi oprit asupra italianului Vincenzo Montella. De aceea, este posibil ca această ieşire în faţa presei a preşedintelui Bartomeu ar putea avea şi aspect de diplomaţie, aşteptîndu-se desfăşurarea următoarelelor meciuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri