Fotbal intern

Timpul nu iartă nici pe marii campioni! FANATIK îți oferă o galerie foto senzațională cu vedete din toate sporturile față în față în „oglinda” timpului!

18.04.2019 | 15:29
Timpul nu iartă nici pe marii campioni! Galerie foto senzațională cu vedete din toate sporturile față în față în „oglinda” timpului!

Sunt vedete. Sunt adulați. Sunt bogați. Dar nici pe ei nu-i iartă timpul. FANATIK îți oferă o galerie foto senzațională cu mari sportivi, față în față cu ei înșiși după un sfert de veac. Sau mai mult! Pe unii o să-i recunoști repede, sunt aproape neschimbați, pe alții, însă, trecerea timpului i-a transformat dramatic…

Timpul nu iartă nici pe marii campioni! FANATIK îți oferă o galerie foto senzațională cu vedete din toate sporturile față în față în „oglinda” timpului!

De la legendarii Pele și Maradona la legendele Messi și Ronaldo, de la cea mai cunoscută româncă din lume, Nadia Comăneci, la cea mai urâtă sportivă în România, eterna Serena, de la uriașul – și la propriu, și la figurat! – Kareem Abdul-Jabbar la frații de la fileu Ion Țiriac și Ilie Năstase, de la cel mai mare săritor cu prăjina din istorie, Serhii Bubka (acesta este numele său „original”, în ucraineană), la de asemenea eternul Roger Federer, toți sportivi imenși, față în față în fotografii făcute la diferență de la 25 de ani la… mult mai mult!

Nadia este la fel de frumoasă ca în urmă cu... niște ani... Convinge-te din revista FANATIK pe aprilie! Galerie foto de senzație!
Nadia este la fel de frumoasă ca în urmă cu… niște ani… Convinge-te din revista FANATIK pe aprilie!

Nu lipsesc, nu puteau lipsi marii noștri fotbaliști de la marile rivale Dinamo și Steaua. Ioan Andone i-a strâns în „Meciul Legendelor” pe majoritatea coechipierilor și adversarilor săi de acum 40 de ani, când debuta el în prima divizie, pe 7 martie 1979 în meciul Sportul Studențesc – Corvinul Hunedoara 2-0… „Partidele” organizate de Ando, de fotbal, de licitație a tricourilor în scop caritabil, de depănare a mintirilor, dar și de… șpriț i-a adus împreună pe protagoniștii marilor derby-uri din anii 80.’ Unii sunt aproape neschimbați, alții…

Dinamo - Steaua 2019 cu jucătorii anilor '80... Mai multe fotografii în revista FANATIK din aprilie! Cu Mircea Lucescu, Ionuț Lupescu, Miodrag Belodedici, Adi Ilie și mulți alții...
Dinamo – Steaua 2019 cu jucătorii anilor ’80… Mai multe fotografii în revista FANATIK din aprilie!

Dar mai bine convingeți-vă singuri! Unde? În numărul din aprilie al revistei FANATIK! O galerie foto de 8 pagini îți aduce în față legende ale sportului mondial în tinerețe (fără supărare, doamnelor!) și acum. Poze de pus pe perete! În revista FANATIK din aprilie! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante, pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!