Sport

Timpul nu iartă pe nimeni! Cum arătau atunci şi cum sunt acum 20 de fotbalişti uriaşi ai României. GALERIE FOTO

18.05.2019 | 12:58
Timpul nu iartă pe nimeni! Cum arătau atunci şi cum arată acum fotbaliştii uriaşi ai României

Ioan Andone a organizat la sfârșitul lui martie un meci memorabil cu marii fotbaliști de la Dinamo și Steaua din urmă cu 40 de ani, când debuta el în Divizia A. FANATIK vă prezintă „în oglindă” cum arătau atunci și cum arată acum eroii eternului derby.

Cum arătau atunci şi cum sunt acum 20 de fotbalişti uriaşi ai României

Reporterii Fanatik au fost prezenţi la eveniment şi au surprins imagini superbe cu marii fotbalişti ai României. Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă au fost antrenori la Dinamo, respectiv Steaua, iar pe teren s-au aflat legende ale fotbalului românesc.

Nu au lipsit Tudorel Stoica, Ilie Stan, Adi Ilie, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu sau Iosif Rotariu la roş-albaştri, în timp ce Dinamo a venit cu Ionuţ Lupescu, Dănuţ Lupu, Dorinel Munteanu, Ioan Andone, Giani Kiriţă sau Coste Câmpeanu. Au mai fost prezenţi Costel Orac, Ionel Augustin şi Gigi Mulţescu, dar cei trei nu au evoluat la dinamovişti.

Scorul nici nu a mai contat, spectacolul a fost garantat de oamenii din teren. Glume, faze spectaculoase, goluri memorabile, indicaţii preţioase ale lui Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă, iar Ioan Andone a făcut show pe teren. A avut şi un adversar pe măsură, în persoana lui Adrian Ilie, unul dintre puţinii rămaşi la greutate optimă după retragere.

În galeria FOTO de mai sus, poze de la marele eveniment şi imagini din tinereţe. Fără comentarii…