Hotnews

Tînărul care a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi a fost prins în Spania

Al doilea suspect in cazul tanarului care a fost injunghiat in Centrul Vechi al Capitalei, la jumatatea lunii mai, a fost prins in Spania. Catalin Serban a fost ridicat de politisti de pe un aeroport...
19.06.2015 | 15:01
Tînărul care a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi a fost prins în Spania

Al doilea suspect in cazul tanarului care a fost injunghiat in Centrul Vechi al Capitalei, la jumatatea lunii mai, a fost prins in Spania. Catalin Serban a fost ridicat de politisti de pe un aeroport din Madrid, intrucat pe numele sau a fost emis un mandat international pentru tentativa de omor.

Barbatul, in varsta de 28 de ani, ar fi parasit Romania la scurt timp dupa comiterea faptei si a fost identificat de autoritatile spaniole pe aeroportul Barahas, in Madrid. Surse din randul anchetatorilor spun ca tanarul voia sa plece in Dubai in momentul in care politistii spanioli l-au identificat.

61683246

El se afla acum in custodia autoritatilor spanile si urmeaza ca in 2-4 saptamani sa fie extradat. Tanarul e acuzat ca impreuna cu un alt individ, in noaptea de 15-16 mai, ar fi injunghiat in Centrul Vechi un alt barbat, in urma unui scandal iscat pentru doua tinere.

Imediat dupa comiterea faptei, celalalt baiat, impreuna cu care a sarit la scandal, s-a predat politiei, insa Catalin Serban nu a fost de gasit. Barbatul e casatorit si are o fetita de trei ani.

Sursă: www.stirileprotv.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri