Pariuri sportive

Ține cont de aceste sfaturi înainte sa pariezi online pe meciuri de Liga 1

07.11.2018 | 16:41
Tine cont de aceste sfaturi inainte sa pariezi online pe meciuri de Liga 1

Pentru orice pasionat de pariuri online din România, meciurile din Liga 1 ar trebui să fie în topul opțiunilor. Avantajul principal, evident, este că e competiția care îți e cea mai familiară, dar un factor de atracție ar putea fi și dacă ești fan al unei echipe românești.

Cum meciurile din campionatul României sunt în topul alegerilor jucătorilor, îți oferim câteva sfaturi de care să ții cont atunci când pariezi pe Liga 1.

– Documentează-te

Indiferent de strategia pe care o ai la pariuri, informațiile sunt cele mai importante. E esențial să te documentezi bine înainte de a alege meciurile, dar și pronosticurile. Urmărește analizele meciurilor și sugestiile legate de aceste partide. Află dacă echipele pe care vrei să joci au absenți importanți, studiază statisticile și detaliile despre meci.

Informația nu este totul și bineînțeles, oricând sunt posibile surprizele în Liga 1, dar să știi pe ce pariezi e cea mai bună cale de a ajunge la câștig.

– Nu întotdeauna cotele sunt cel mai bun reper

Toți jucătorii se orientează după cote, își calculează cotele, dar nu întotdeauna acestea sunt cel mai bun reper. Dacă ții cont de sfatul 1, adică să fii cât mai bine informat, poți avea șanse și mai mari să-ți iasă pronosticul având cote bune. De exemplu, o echipă care a avut rezultate foarte bune în ultimele meciuri are cotă scăzută să câștige și cote bune la egal sau înfrângere. Dar dacă pentru meciul următor, de la această echipă lipsesc câțiva jucători importanți, absențe care vor scădea mult forța echipei, atunci poți alege cu inspirație să pariezi pe formația adversă.

De asemenea, schimbările de antrenor sau transferurile pot influența foarte mult și sunt detalii esențiale care merg uneori înaintea cotelor.

– Identifică cele mai constante echipe

Fie că preferi “soliștii”, fie că mergi des pe derivate sau îți plac pariurile sistem, o strategie inspirată este să găsești o anumită constantă în rezultatele din Liga 1. Încearcă să detectezi echipele care sunt greu de învins pe teren propriu, echipele care marchează mult sau ale căror meciuri sunt în general sărace în goluri marcate. Dacă analizezi puțin rezultatele, vei remarca aceste detalii. În fiecare sezon vor exista echipe care au o defensivă solidă și care primesc puține goluri, dar și echipe care preferă stilul ofensiv și care îți oferă opțiuni pentru pronosticuri pe total goluri.

Remarci câte o serie de victorii la rând a unei anumite echipe? Atunci încearcă să anticipezi forma bună, pentru că întotdeauna aceasta are explicații, și fă alegerile corecte atunci când pariezi.

– Nu te lăsa influențat de pasiunea pentru echipa ta favorită

Cu toții avem echipe favorite, iar în Liga 1 șansele sunt cu atât mai mari să existe o formație la ale căror meciuri punem o pasiune deosebită. Să pariezi emoțional e uneori plăcut, dar poate să fie și o alegere neinspirată. Așa că evită să joci pe victoria echipei tale favorite dacă nu ai și argumentele necesare. Fă diferența între pasiunea pentru echipa ta și alegerile pe care le faci pe biletul de pariuri.