Life

Tinerica pentru care Aurel Tămaș și-a părăsit soția a devenit mamă! Primele imagini cu fosta Miss România și băiețelul

Eliza Ancău, tinerica pentru care Aurel Tămaș și-a părăsit soția, s-a căsătorit și a devenit mamă! Avem primele imagini cu fosta Miss România însărcinată, în rochie de mireasă, fericită la brațul noului partener.
02.08.2022 | 13:51
Aurel Tămaș și-a părăsit soția pentru Eliza, după mai bine de 20 de ani de căsnicie. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eliza Ancău, fosta iubită a cântărețului Aurel Tămaș, și-a găsit sufletul pereche, după despărțirea de artist, și a devenit mamă.

Fosta iubită a lui Aurel Tămaș s-a căsătorit și a devenit mamă

Tânăra – care în 2018 i-a sucit mințile lui Aurel Tămaș – s-a căsătorit, în urmă cu două luni, și a adus pe lume cu băiețel. Aleasă Miss România în 2015, frumoasa clujeancă a stârnit vâlvă în presă, în urmă cu patru ani, când s-a aflat că s-ar iubi cu renumitul cântăreț de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în emisiunea “Minunile lui Tămaș”, difuzată la Look TV, și, fermecat de frumusețea tinerei , cântărețul și-a părăsit soția pentru ea. Nu a contat nici diferența de peste 30 de ani dintre ei, nici mariajul de peste două decenii cu Marieta Tămaș…

Purtat de pasiune și sentimente, cântărețul a trăit a doua tinerețe alături de Eliza Ancău, pe care, conform informațiilor apărute în presă la vremea respectivă, a răsfățat-o după pofta inimii. Au mers în America, i-ar fi cumpărat bijuterii, ba chiar i-ar fi deschis o gogoșerie în Cluj, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Aurel Tămaș, părăsit după ce a jonglat între soție și amantă?

În 2020, cei doi încă se iubeau pătimaș, iar Aurel Tămaș jongla între soție și cea care devenise pofta inimii. Nu a divorțat de Mariera, cu care are un copil, dar nu a renunțat nici la tânăra top model, căreia i-ar fi lăsat și afacerea pe mână.

Nu a durat până la adânci bătrâneți, în cazul de față… ale ei și, după ce și-au consumat iubirea interzisă, relația Elizei, acum în vârstă de 29 de ani, cu Aurel Tămaș, în vârstă de 61 de ani, s-a încheiat. În timp ce artistul a fost așteptat de soție să se întoarcă acasă, tânăra care îi sucise mințile s-a căsătorit și a devenit mamă.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de FANATIK, fosta iubită a cântărețului de muzică populară a îmbrăcat rochia de mireasă la începutul lunii iunie, când s-a căsătorit cu David C., un tânăr primit cu brațele deschise de familia ei.

La nici două luni de la eveniment, Eliza Ancău, despre care este important să menționăm că nu și-a asumat niciodată relația cu Aurel Tămaș, a devenit mamă și a adus pe lume un băiețel. Fericită și împlinită, fosta Miss România a făcut publică prima imagine cu fiul său pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce spunea soția lui Aurel Tămas despre Eliza Ancău

Perioada în care Aurel Tămaș s-a împărțit între soție și amantă a fost una de mare consum emoțional pentru Marieta Tămaș. Conform informațiilor noastre, femeia și-ar fi iertat soțul pentru infidelitate. De altfel, aceasta a reușit, pe parcursul anilor, să păstreze discreția și să dea dovadă de eleganță de fiecare dată când aventura cântărețului a ajuns în prim plan.

“Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu” spunea soția lui Aurel Tămaș, pentru click.ro, în 2019.

 

ADVERTISEMENT