Carousel hot news

“Tinerii ca Iancu vin cu nasul pe sus la naţională!”

Helmut Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, l-a avertizat pe Gabi Iancu să evite derapajele comportamentale. "Nu cred că Iancu este singurul vinovat, ci toţi tinerii care sînt ridicaţi...
12.09.2013 | 15:37
Helmuth Duckadam
ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, l-a avertizat pe Gabi Iancu să evite derapajele comportamentale. “Nu cred că Iancu este singurul vinovat, ci toţi tinerii care sînt ridicaţi în slăvi de mass-media. Ei vin cu nasul pe sus la echipele naţionale”, a spus Duckadam la sport.ro.

“Eroul de la Sevilla” crede că naţionala României a pierdut împotriva Turciei fiindcă a avut mai mulţi jucători care nu se aflau la capacitate fizică normală. “În primul joc, cu Ungaria, am avut şansă că am marcat foarte repede, iar în cel de-al doilea nu am putut să contracarăm echipa Turciei. Din păcate, am pierdut o mare şansă de a merge la baraj. Cred că au fost şi probleme fizice, mă refer în primul rînd la Chiricheş, Torje sau Marica. S-ar putea să fie o cauză a eşecului. La primul gol al Turciei a fost o greşeală de plasament a fundaşilor, nu a portarului. Olanda are puterea de a încurca Turcia, a mai declarat Duckadam.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri