News

Tinerii din Craiova urmăriți de polițiști au făcut LIVE pe Facebook: „Mamă, e ca-n GTA, să moară viața mea”

11.09.2020 | 19:33
Tinerii din Craiova urmariti de politisti au facut LIVE pe Facebook Mama e can GTA sa moara viata mea
Mașinile de poliție au gonit pe străzile din Craiova după tinerii teribiliști. Foto: Inquam
ADVERTISEMENT

Trei adolescenți din Craiova s-au crezut în jocul Grand Theft Auto și au făcut LIVE pe Facebook în timp ce erau urmăriți de Poliție pe străzile orașului.

„Trei mașini de poliție după noi, să moară viața mea, ca în GTA”, s-au lăudat teribiliștii, înainte să fie prinși de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Doi dintre tinerii din mașină erau minori, unul de 15, respectiv 16 ani, însă i-au pus pe urma lor pe angajații Secției 4 Poliție din Craiova.

Trei tineri teribiliști s-au filmat când erau urmăriți de polițiști în Craiova

Șmecherașii se aflau într-o mașină care nu a oprit la semnalul făcut de polițiști pe Strada „General Doctor Ion Cernătescu”.

ADVERTISEMENT

În consecință, trei mașini de Poliție au pornit pe urmele adolescenților, într-o urmărire ca în filme pe străzile Craiovei.

Între timp, tinerii făceau LIVE pe Facebook pentru a se lăuda cu isprava lor. În filmarea publicată de CanCan, se vede cum tinerii sunt extaziați de faptul că sunt urmăriți de polțiști.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE INCREDIBILE CU TINERII TERIBILIȘTI

Trei mașini de poliție după noi, să moară viața mea, ca în GTA”, „Bă, bă, bă, e giratoriu, fă la dreapta aici și bag-o printre blocuri, fă ceva!”, Băi, nu mai face d-astea”, „Mamă, ne urmărește Poliția!”, sunt doar câteva dintre replicile care se aud pe filmare. Desigur, printre multe alte înjurături.

Micii infractori au fost prinși la intersecția dintre străzile Păltiniș și Frații Golești, acolo unde șoferul de 16 ani a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism parcat.

ADVERTISEMENT

Scena a fost filmată de o trecătoare și postate pe Facebook. „Nu pot să cred că tocmai filmai asta, nu pot să cred”, se aude pe înregistrare.

Polițiștii vor continua cercetările pentru a înțelege bine ce s-a întâmplat, însă totul pare un simplu gest de teribilism al tinerilor craioveni.

„Conducătorul a fost identificat în persoana unui minor de 16 ani, din Craiova, iar în autoturism au mai fost identificaţi alţi doi minori de 15 şi 16 ani, ambii din Craiova.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, iar persoanele identificate de poliţişti au fost conduse la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt”, a transmis Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, șoferul mașinii este elev în clasa a X-a a unui liceu din Craiova, în timp ce prietenii săi sunt în clasele a VIII-a și a X-A la alte două unități de învățământ din localitate.

ADVERTISEMENT
Tags: