News

Tinerii din Italia, provocare periculoasă pe TikTok. Se filmează cum se aruncă în fața mașinilor. Video

18.09.2020 | 14:58
Tinerii din Italia provocare periculoasa pe TikTok Se filmeaza cum se arunca in fata masinilor Video
ADVERTISEMENT

Mediul online este din nou scena unor provocări periculoase. Recent, în rândul tinerilor din Italia s-a descoperit cum tinerii se filmează aruncându-se în fața mașinilor și apoi postează materialul pe TikTok.

Pentru ”amuzament” și ”fun”, mai mulți tineri din orașul Napoli s-au imortalizat în timp ce se aruncau pur și simplu în fața mașinilor aflate în mers, iar apoi au urcat înregistrările pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Ajunse rapid în spațiul public, imaginile au fost criticate dur. Un politician din peninsulă cere închiderea rețelei în Italia din cauza acestor comportamente periculoase.

Provocare periculoasă pe TikTok pentru tinerii din Italia. Cu se filmează aceștia

La un an după provocarea ”Bird Box”, tinerii și-au găsit un nou obicei extrem de periculos în mediul virtual. Recent, un fenomen aproape sinucigaș este la mare modă în Italia, acolo unde tinerii se filmează cum se aruncă în fața mașinilor, apoi postează înregistrarea pe TikTok.

ADVERTISEMENT

În zona online au apărut în ultimele zile mai multe imagini cu tineri din Italia care cred că lor nu li se poate întâmpla nimic grav. Aceștia se amuză în momentul în care se aruncă în fața mașinilor aflate în mers.

Tot acest ”curaj” are bază postarea ulterioară a imaginilor pe rețeaua TikTok. Pentru ca nebunia să se extindă, tinerii din Italia îi provoacă și pe alții să le copieze gesturile, scrie La Stampa.

ADVERTISEMENT
  • VIDEO – Imaginile cu tinerii care se aruncă în fața mașinilor.

Oficial din Italia: ”Rețeaua ar trebui închisă”

Văzând aceste imagini, jurnalistul și consilierul regional din Napoli, Francesco Emilio Borelli, a avut o reacție vehementă și a cerut blocarea TikTok în Italia.

”Aceasta este o nebunie ce vedem pe Tik Tok, o rețea socială care trebuie închisă”, scrie acesta într-o postare cu o înregistrare în care se văd gesturile tinerilor.

ADVERTISEMENT

”Acest videoclip este o nebunie, puteți vedea clar ce fac acești tineri, așa pot să moară. A fost publicat pe TikTok, o rețea socială care ar trebui să se închidă imediat. Am sesizat poliția, acum sper să intervină”, a declarat consilierul italian.

”Își riscă viața, trebuie făcut ceva. Acest joc nebunesc sfidează moartea, nu am cuvinte”, a mai spus politicianul din Napoli.

ADVERTISEMENT
Tags: