News

Tinerii din Vama Veche l-au chemat la distracție pe Florin Cîțu! Ce le-a răspuns premierul

01.05.2021 | 12:32
Tinerii din Vama Veche lau chemat la distractie pe Florin Citu Ce lea raspuns premierul
ADVERTISEMENT

Tinerii din Vama Veche l-au chemat la distracție pe Florin Cîțu! Culmea, premierul nu a ezitat prea mult și le-a și răspuns acestora. Cîțu a acceptat să lămurească și problema restricțiilor de circulație.

Tinerii i-au solicitat șefului Executivului ca măsurile să fie instituite mai târziu de ora 22.00. Premierul Florin Cîţu le-a promis tinerilor că se vor vedea vara aceasta şi în Vamă.

ADVERTISEMENT

„Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer.

Tinerii din Vama Veche l-au chemat la distracție pe premierul Florin Cîțu!

Domnul Cîțu a fost OK că premier, dar vrem să ne distrăm şi noi, credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier vă așteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi”, au explicat tinerii.

ADVERTISEMENT

A fost mesajul care i-a plăcut premierului pentru că acesta nu a ezitat și le-a răspuns ulterior tinerilor. „Mulțumesc. Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă. Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați. Doar așa revenim la all-nighters”, a scris Florin Cîțu

Vă reamintim și că premierul Florin Cîţu a venit la şedinţa coaliţiei cu două albume de vinil pe care le-a primit de la colegi, cu ocazia onomasticii pe care a sărbătorit-o de Florii. Premierul a precizat că a primit cel mai recent album al formaţiei Foo Fighters şi un album Led Zeppelin.

ADVERTISEMENT

”Sunt nişte cadouri pentru onomastica pe care am avut-o duminica trecută, mi le-a dat cineva. De la colegi”, a declarat premierul.

Întrebat ce discuri a primit, Cîţu a precizat că a primit ultimul album al formaţiei Foo Fighters şi un album Led Zeppelin.

ADVERTISEMENT

În 6 februarie, când a primit a doua doză de vaccin anti-COVID, premierul Florin Cîţu a purtat un tricou cu Foo Fighters.

ADVERTISEMENT