News

Tinmar Energy donează în lupta împotriva pandemiei de coronavirus

31.03.2020 | 09:06
Tinmar Energy doneaza in lupta impotriva pandemiei de coronavirus
ADVERTISEMENT

Tinmar Energy, o firmă cu capital 100% românesc și cea mai mare companie din sectorul privat al furnizării energiei electrice și a gazelor naturale, realizează o serie de donații importante în contextul actual al pandemiei COVID-19 către mai multe Asociații și către Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino.

Tinmar Energy, donaţii în contextul crizei coronavirusului

O mare parte din buget, anume 70.000 euro, au fost direcționați către Insitutul Cantacuzino, în vederea achiziționării unui echipament (extractor de enzime) care împreună cu alte aparate medicale de tipul Real Time PCR ajută la depistarea COVID-19. Totodată, acestui aparat i s-au adăugat și o serie de kituri de extracție automată ARN viral.

ADVERTISEMENT

Prin cel mai mare Teledon virtual din România, organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape, Tinmar Energy s-a alăturat demersului și a donat 30.000 euro în sprijinul celor afectați de coronavirus.

Acest demers vine în urma altuia pe care compania l-a făcut zilele trecute împreună cu Asociația InfoCons (Asociația pentru Protecția Consumatorilor), acestea fiind partenere în cadrul Campaniei Naționale de Educare și Informare a Consumatorilor “Spală-te pe mâini – Sănătate stă la o picătură distanță” – am donat atât resurse materiale cât și 1000 de teste rapide de depistare COVID 19.

ADVERTISEMENT

Scopul campaniei este acela de a contribui la creșterea nivelului de conștientizare și informare a consumatorilor și în special a celor tineri cu privire la riscurile la care se expun dacă nu beneficiează de o igienă corectă a mâinilor.

Tinamr anunţă că, în virtutea solidarității, a ales să susțină și demersurile Crucii Roșii Române prin campania “România salvează România” în vederea limitării pandemiei cu noul CORONAVIRUS, oferindu-le suport prin achiziționarea a altor 1000 de teste rapide pentru depistarea COVID-19.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Augustin Oancea, fondator şi CEO Tinmar Energy

“Donațiile susținute de companie sunt un apel la solidaritate și responsabilitate civică în contextul realității cu care ne confruntăm.

Este important să facem front comun pentru a ajută autoritățile prin respectarea restricțiilor, cadrele medicale și spitalele, pe cei din prima linie, prin viteza cu care acționăm și ne implicăm uman și financiar pentru a trece cu bine această perioada de criză. Cred că este de datoria noastră să contribuim și să ajutăm sistemul public de sănătate pentru a salva cât mai multe vieți.

ADVERTISEMENT

Suntem convinși că această încercare grea cu care ne confruntăm global poate fi depășită printr-o atitudine pozitivă, pragmatică dar bazată și pe empatie față de cei aflați în dificultate. Dumnezeu să binecuvânteze România”, a declarat Augustin Oancea, fondator și CEO Tinmar Energy

Cine este Tinmar Energy

Tinmar Energy, este singura companie cu capital privat românesc din sectorul energiei electrice care s-a extins într-un ritm accelerat și pe timp de criză, având în portofoliu companii de referință, dar și clienți rezidențiali.

De mai bine de trei ani, compania furnizează energie electrică și gaze naturale, alături de alte servicii integrate – și pe segmentul de piață destinat consumatorilor rezidențiali.

Cu o experiență de peste 19 ani în energie, Tinmar este și producător de energie regenerabilă prin investiții susținute în parcurile fotovoltaice. În prezent compania deține 8 parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producție de 60 MWp în cele mai însorite zone ale României.

ADVERTISEMENT
Tags: