Sport

Mirel Rădoi l-a refuzat pe Neluţu Varga. Ce vrea să facă patronul CFR-ului şi ce se întâmplă cu Petrescu. Update exclusiv

Postul lui Dan Petrescu se clatină după eliminarea lui CFR Cluj în faţa lui Pyunik Erevan. Varga şi-a ales un antrenor de top care să îl înlocuiască pe "Bursuc".
14.07.2022 | 01:25
Mirel Radoi la refuzat pe Nelutu Varga Ce vrea sa faca patronul CFRului si ce se intampla cu Petrescu Update exclusiv
Neluţu Varga şi Dan Petrescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
14-07-2022
07:43

Mirel Rădoi l-a refuzat pe Neluţu Varga

Prima discuţie dintre Neluţu Varga şi Mirel Rădoi a avut loc în cursul nopţii, după eliminarea CFR-ului din preliminariile Champions League. Contactat de patronul campioanei, fostul selecţioner a declinat, momentan, propunerea acestuia. 

Rădoi nu pare dispus să preia o formaţie care deja a început sezonul, acesta fiind motivul pentru care a refuzat să devină antrenorul lui CFR Cluj. 

Totuşi, postul lui Dan Petrescu nu este deloc sigur. Neluţu Varga este, în continuare, decis să îi găsească un înlocuitor „Bursucului“, dar, înainte de toate, trebuie să ajungă la un acord pentru rezilierea contractului acestuia în condiţii financiare mai bune. Clauza actuală este 400.000 de euro, însă Varga îşi doreşte diminuarea sumei.

Dan Petrescu a suferit una dintre cele mai mari umilinţe de când e antrenor. CFR Cluj a fost eliminată, în premieră, în turul 1 preliminar din UEFA Champions League de Pyunik Erevan, scor 2-2, 3-4 după executarea loviturilor de departajare.

Ţinta de top a lui Neluţu Varga după ruşinea suferită de CFR Cluj cu Pyunik Erevan! Mirel Rădoi, dorit la campioana României

Scaunul “Bursucului” se clatină serios după acest eşec, iar din informaţiile FANATIK, patronul Neluţu Varga îl vrea pe Mirel Rădoi pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Dan Petrescu a spus că patronul îi va decide soarta la echipă: “Când nu e bine, antrenorul plătește! Întrebați conducătorii despre situația mea. Clubul decide, patronul decide, dar moralul meu acum e rănit”.

Patronul lui CFR Cluj a făcut iureş în lojă după eliminare

Mirel Rădoi a fost curtat intens în această vară de Universitatea Craiova. Liber de contract, fostul selecţioner şi Mihai Rotaru nu s-au înţeles la negocieri şi înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf a fost ales Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

Neluţu Varga a făcut iureş la lojă la finalul meciului cu Pyunik Erevan. FANATIK a aflat că patronul a izbucnit la adresa staff-ului şi jucătorilor: “Nu se poate aşa ceva! Vă bateţi joc de tot!”, a fost reacţia virulentă a lui Varga de la final.

Mirel Rădoi, liber de contract după despărţirea de echipa naţională!

Mirel Rădoi este liber de contract după despărţirea de naţionala României, în luna noiembrie a anului trecut. Fostul selecţioner a declarat în repetate rânduri că este tentat de o revenire în SuperLiga, atâta timp cât e vorba de un proiect sănătos, unde să aibă mult timp.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj în luna august a anului trecut. “Bursucul” a fost adus atunci în locul lui Marius Şumudică, eliminat după o altă umilinţă în cupele europene: 1-6 la general cu Steaua Roşie Belgrad.

Dacă varianta Rădoi cade, Varga visează la varianta aducerii lui Adrian Mutu

La finalul dublei din Europa League, Neluţu Varga a tăiat în carne vie. Toată conducerea clubului şi staff-ul tehnic condus de Marius Şumudică a fost dat afară, fiind adus Dan Petrescu pentru a redresa corabia. Se repetă scenariul cu “Bursucul” pe post de victimă?

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu are o clauză de reziliere de 400.000 de euro la CFR Cluj, aşa cum FANATIK a anunţat. Este posibil ca cele două părţi să negocieze această sumă pentru o despărţire amiabilă.

Dacă varianta Mirel Rădoi nu se va concretiza, visul lui Neluţu Varga ar fi să îl aducă pe Adrian Mutu. Doar că, în acest moment este o variantă aproape imposibilă. Mutu este sub contract cu Rapid, una dintre cele mai stabile echipe din Liga 1, din punct de vedere financiar, după venirea lui Dan Şucu.

Coincidenţă sau nu, CFR Cluj are meci peste trei zile împotriva Rapidului condus de Adi Mutu. Este posibil ca Dan Petrescu să nu mai prindă prima etapă a campionatului pe banca celor de la CFR.

  • 41 de ani are Mirel Rădoi 
  • 1 an mai are contract Adrian Mutu cu Rapid
ADVERTISEMENT