Life

Ținuta Andreei Esca, criticată de Iulia Albu. Ce a deranjat-o pe vedetă: “Sunt de natură să dea o stare proastă oricui”

Ținuta Andreei Esca a fost criticată dur de Iulia Albu, în cadrul unei emisiuni. Iată ce a deranjat-o pe vedetă la stilul vestimentar al știristei de la Pro TV.
30.05.2022 | 09:41
Tinuta Andreei Esca criticata de Iulia Albu Ce a deranjato pe vedeta Sunt de natura sa dea o stare proasta oricui
C a deranjat-o pe Iula Albu la ținuta Andreei Esca. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ținuta Andreei Esca a fost criticată de Iulia Albu în cadrul emisiunii pe care aceasta din urmă o moderează la Antena Stars.

Ținuta Andreei Esca, criticată de Iulia Albu

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Esca a apărut la un eveniment într-o ținută lejeră, dar care nu a fost pe placul Iuliei Albu.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a purtat un tricou roz cu mesaj și o fustă în dungi, alb-negru. A ales să asorteze ținuta cu o pereche de pantofi roșii, cu toc.

Încălțămintea vedetei a fost ironizată de fosta soție a lui Mihai Albu. Aceasta a numit pantofii Andreei Esca “colțunași”. De asemenea, criticul de modă este de părere că știrista poartă mereu același lucru.

ADVERTISEMENT

“Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie ‘Te iubesc’ cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (..)

E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru.”, a spus Iulia Albu la Poliția Modei, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Buta, colegul de platou al Iuliei Albu, a dat de înțeles că ținuta purtată de Andreea Esca nu l-a deranjat atât de tare.

Andreea Esca
Ținuta Andreei Esca a fost criticată de Iulia Albu. Sursa foto: Instagram

Ce alte vedete au mai fost criticate de Iulia Albu

Andreea Esca nu este singura vedetă care a intrat în vizorul criticului de modă. La începutul lunii mai, Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Marin din punct de vedere vestimentar, spunând că s-a îmbrăcat “ca o țoapă”.

ADVERTISEMENT

“Zâna Surprizelor” a purtat tocuri în propria grădină, iar acest lucru nu a fost pe placul Iuliei Albu. Nici stilistul Ovidiu Buta nu a fost prea încântat de alegerea fostei prezentatoare de la TVR 1.

“Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon.

(…) Erai în papuci la tine în casă, pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă, și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Să fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a spus Iulia Albu la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT