Life

Ținuta care a pus-o în dificultate pe Adela Popescu, în direct. Cum a apărut la Vorbește lumea

Adela Popescu a fost pusă în dificultate de ținuta pe care a purtat-o la Vorbește lumea, în ediția de joi. Vedeta a ales un compleu colorat pentru emisiune.
05.05.2022 | 11:39
Tinuta care a puso in dificultate pe Adela Popescu in direct Cum a aparut la Vorbeste lumea
Adela Popescu are probleme cu băieții ei. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a fost pusă în dificultate de ținuta pe care a purtat-o la emisiunea Vorbește lumea, în ediția de joi.

Cum a apărut îmbrăcată Adela Popescu la Vorbește lumea

A venit căldura, suntem în ultima lună de primăvară, astfel că vedetele au renunțat la multe dintre haine. Adela Popescu nu este o excepție, iar prezentatoarea de la Vorbește lumea adoptă acum ținute colorate și mai subțiri, în ton cu vremea de afară.

ADVERTISEMENT

Totuși, vestimentația pe care a ales-o în ziua de joi a fost una care a pus-o în dificultate. Vedeta a mărturisit că nu mai știe cum să stea din cauza ținutei sale.

Adela Popescu a îmbrăcat un compleu de culoare mov, format dintr-o cămașă cu despicături în jurul brațelor și o fustă mini.

ADVERTISEMENT

Aceasta din urmă a fost cea care i-a creat numai probleme vedetei, care a mărturisit chiar la începutul emisiei că nu știe cum să se așeze din cauza acesteia.

Fiind prea scurtă, vedetei îi era teamă să nu arate prea mult la televizor.

Ținuta Adelei Popescu
Ținuta Adelei Popescu. foto: Colaj Fanatik / Capturi Pro TV

Ce ținută a purtat Adela Popescu: „Se ridică fustița”

În timp ce colegii săi discutau despre trafic și îi întrebau pe telespectatori cât au petrecut cel mai mult în mașină, Adela Popescu avea o altă problemă care o măcina.

ADVERTISEMENT

„Bărbați”, a spus ea, atunci când a dezvăluit că în timp ce colegii săi de platou vorbeau despre trafic, ea se gândea la cum i se ridică fustița.

„Am încercat să stau așa, am încercat pe o părticică. Se ridică fustița”, a spus prezentatoarea de la Vorbește lumea, în direct.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu s-a lăudat cu ținuta sa și pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe imagini. Tot pe rețelele de socializare, vedeta TV a povestit de ce au supărat-o fiii săi.

Aceasta a povestit că și-a rugat copiii mai mari să nu aprindă lumina, pentru a nu-l trezi pe fratele lor mai mic, Adrian, dar tot au făcut acest lucru.

„Mama, grave sunt alte lucruri, nu asta”, i-au răspuns copiii.

De ce nu îi mai gătește Radu Vâlcan soției sale

Adela Popescu a mărturisit că Radu Vâlcan nu îi mai gătește, după ce s-a plâns. Vedeta a spus că soțul ei s-a supărat pe ea și a decis să nu mai facă mâncare.

„Mi-a zis ‘Ia, să vezi cum e fără’. Și nu mi-a mai făcut. A fost o întreagă poveste, pentru că m-am plâns că mi-a gătit o lună soțul zi de zi Tom Yam”, a dezvăluit aceasta.

Tom Yam este o supă specific thailandeză, cu fructe de mare.

ADVERTISEMENT