Life

Ținuta Ozanei Barabancea, criticată dur de Iulia Albu: “Puneți-vă o cămașă de noapte”

Ținuta Ozanei Barabancea a fost analizată de Iulia Albu, care a criticat-o aspru. Ce a spus stilista despre jurata de la Te cunosc de undeva?
08.10.2022 | 22:34
Tinuta Ozanei Barabancea criticata dur de Iulia Albu Punetiva o camasa de noapte
Iulia Albu a criticat dur ținuta Ozanei Barabancea. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ținuta Ozanei Barabancea a fost criticată de Iulia Albu în cadrul emisiunii pe care o moderează. Rochia cântăreței nu a fost pe placul juratei de la Splash! Vedete la apă.

Iulia Albu a criticat ținuta Ozanei Barabancea

În cadrul emisiunii Poliția Modei, moderată de Iulia Albu la Antena Stars, criticul de modă a analizat ținuta purtată de Ozana Barabancea la un eveniment important.

ADVERTISEMENT

În opinia stilistei, jurata de la Te cunosc de undeva a purtat o ținută nepotrivită pentru evenimentul la care se afla. Iulia Albu a comparat rochia artistei cu o cămașă de noapte.

Iulia Albu a făcut un comentariu ironic și le-a spus celor care vor să poarte astfel de ținute să adauge și o pereche de papuci cu puf.

ADVERTISEMENT

“Dacă vreți în general în viața voastră să purtați o cămașă de noapte, puneți-vă o cămașă de noapte pe voi. Este mult mai onest!

Puneți-vă o pereche de papuci cu puf la acea cămașă de noapte. Rochia asta cămașă e ceva… în primul rând, culoarea.”, a spus Iulia Albu despre ținuta cântăreței, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Buta a completat-o pe colega sa de platou, spunând că nu a văzut-o niciodată pe Ozana Barabancea bine îmbrăcată. Creatorul de modă a atras atenția asupra faptului că și forma sprâncenelor este foarte importantă pentru aspectul fizic.

“Ozana Barabancea ar trebui să înțeleagă că și forma sprâncenelor ține de modă! Dar am și eu o întrebare: ați văzut-o vreodată pe Ozana Barabancea relativ bine îmbrăcată? Este tot timpul aiurea îmbrăcată.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău pentru ea, pentru că ea, fiind un personaj atât de exotic și atât de asumat, lucrurile ar trebui să fie mai simple dacă s-ar cenzura puțin mai mult.”, a explicat Ovidiu Buta.

Iulia Albu a criticat mai multe ținute ale vedetelor din România

De-a lungul timpului, Iulia Albu a criticat ținutele diverselor vedete din România. Emisiunea de la Antena Stars este dedicată tocmai acestui lucru, așa că ținutele multor persoane publice au fost analizate atent și comentate de stilistă.

Printre vedetele criticate de Iulia Albu se numără și Andreea Esca. Cu ceva timp în urmă, designerul s-a legat de pantofii prezentatoarei de știri, pe care i-a numit “colțunași”.

Nici Andreea Tonciu nu a scăpat de criticile Iuliei Albu. Stilista a spus despre fosta asistentă TV că arată ca “Paris Hilton după o noapte de beție”, comentând o ținută de zi a brunetei.

ADVERTISEMENT
Tags: