Life

Ținute cool la UNTOLD 2021. Cum s-au îmbrăcat vedetele

Dacă în 2020 festivalul a fost anulat, din cauza pandemiei de coronavirus, în acest an, vedetele au vrut să facă senzație la UNTOLD, așa că și-au ales ținutele în cel mai mic detaliu. Fie că au optat pentru outfit-uri simple sau mai extravagante, au vrut să se asigure că nu trec neobservate.
10.09.2021 | 19:02
Vedetele noastre s-au întrecut în ținute la Untold/ Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley, Gina Pistol, Raluka, Alina Ceușan, Alexia Eram, Dan Capatos sau Ioana Grama sunt doar câteva dintre persoanele care au fost prezente în prima zi de festival. Acestea au dat buzna la designeri renumiți pentru a arăta ireproșabil la cel mai așteptat show al toamnei.

Timp de patru zile se vor întrece în ținute care mai de care mai sofisticate demne de nota zece.

Dacă unele dintre vedete și-au dorit să meargă pe ceva simplu, altele au optat pentru ținute extragante, cum este și cazul Ștefaniei, iubita lui Speak.

ADVERTISEMENT

Cum s-au îmbrăcat vedetele la UNTOLD 2021

Alina Ceușan a schimbat două ținute. Dacă prima pe care a purtat-o a fost un tricou colorat și o pereche de pantaloni scurți cu franjuri, pe parcursul serii, aceasta s-a schimbat obtând pentru o rochie tip sport, neagră. Coafura a fost una lejeră, optând pentru niște bucle simple. Inflencerița a venit la eveniment împreună cu soțul ei.

Dacă Alina Ceușan a optat pentru două ținute, iubita lui Spike, Ștefania, a preferat o îmbrăcăminte mai extravagntă, compusă dintr-un sutien negru și o pereche de pantaloni de aceeași nuanță.

ADVERTISEMENT

Aceasta și-a făcut apariția la brațul iubitului ei, Spike, care a preferat o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de pantaloni cafea cu lapte și un tricou alb.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a mers pe ideea all white, purtând o fustă scurtă în față și lungă în spate și o bustieră tot de aceeași culoare. În picioare a purtat o pereche de bocanci negri.

ADVERTISEMENT

Ioana Gramă nu a putut rata un asemenea eveniment, așa că a fost prezentă alegându-și cu grijă ținuta pe care o poartă. Îmbrăcată într-o rochie albă cu negru, a venit pusă pe distracție și pe dans.

Jurații emisiunii SuperStar România, la UNTOLD 2021

Jurații emisiunii SuperStar România nu puteau să lipsească de la UNTOLD 2021. Raluka a atras toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o la festival. Îmbrăcată într-un costum culoarea pielii cu inserții negre a făcut senzație.

ADVERTISEMENT

Smiley a preferat o pereche de pantaloni în două culori: negru și gri, un tricou de culoare neagră și o jachetă colorată, în timp ce colegul lui, Marius Moga, a purtat pantaloni și tricou alb.

Carla’s Dreams și-a făcut apariția în stilul caracteristic mascat, cu un hanorac înscripționat cu numele trupei și cu ochelari de soare.

Untold este cel mai important festival de la noi

Timp de patru nopți, iubitorii de muzică vor avea șansă sa-i asculte pe cei mai importanți cântăreți din lumea întreagă. Printre cei care vor concerta anul acesta, ceal mai așteptat va fi David Guetta.

Pe scenă vor mai urca și The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA. Prețul unui bilet variază între două milioane ajungând chiar la nouă milioane la zona VIP.

ADVERTISEMENT