Fotbal intern

Tîrcoveanu a plecat, dar rămâne legat de Dinamo. Condiția pentru care a fost lăsat să se transfere

11.01.2019 | 13:28
Tircoveanu a plecat dar ramane legat de Dinamo Conditia pentru care a fost lasat sa se transfere
ADVERTISEMENT

Andrei Tîrcoveanu a fost dat afară de Mircea Rednic de la Dinamo, după ce nu a fost folosit mai deloc în actualul sezon de către trupa din Ștefan cel Mare. Mijlocașul a ajuns la Viitorul Constanța, iar Gică Hagi speră să îl pună pe picioare pe fotbalistul care a ajuns între timp la 21 de ani.

Aceeași speranță o au probabil și dinamoviștii. FANATIK a aflat că trupa din Ștefan cel Mare a păstrat un procentaj important dintr-un viitor transfer al tânărului fotbalist român. Astfel, Dinamo are nu mai puțin de 20% din viitoarea mutare a lui Tîrcoveanu, știut fiind faptul că trupa lui Gică Hagi a reușit să efectueze transferuri importante, pe bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Tîrcoveanu a plecat cu scandal de la Dinamo

Andrei Tîrcoveanu a plecat de la Dinamo în termeni destul de duri. Acesta l-a acuzat pe Mircea Rednic că nu l-a folosit suficient. În momentul în care și-a anunțat despărțirea de „câini”, „Tîrco” a scris pe rețelele de socializare un adevărat eseu cu privire la pasiunea pentru culorile alb-roșii, dar a trimis și un mesaj către conducerea câinilor: „Sper că mă voi întoarce într-un alt moment al vieţii, iar numele meu va fi adăugat pe lista jucătorilor care au scris istoria clubului Dinamo. Oriunde mă va duce viaţa, voi continua să joc cu pasiune, cu suflet şi dăruire pentru a demonstra că nu sunt doar un nume în plus pe o listă, ci dragostea mea pentru fotbal se remarcă prin stilul meu de joc. Cine mă cunoaşte ştie că asta a fost dorinţa mea din totdeauna şi nu mă voi lasă învins de cuvinte aruncate de oameni care nu ştiu să aprecieze adevăratele valori”, a scris tânărul fotbalist.

Andrei Tîrcoveanu a fost împrumutat în trecut de Dinamo și la Gaz Metan Mediaș

În replică, actualul team manager al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a spus că decizia de a se renunța la fotbalist a venit de pe urma faptului că Tîrcoveanu nu a progresat: „Tîrco este de mic copil la echipa asta, plus că în preajma echipei mari este de 4-5 ani, dar nu s-a văzut niciun fel de progres la el. Sita cerne! El, dar și ceilalți care n-au reușit să se impună lasă locul altora”, a zis „Danciu-gol”, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
  • 5 meciuri a jucat Andrei Tîrcoveanu la Dinamo