Carousel hot news

Ţiriac l-ar fi vrut LIBER pe Becali! Soluţie INCREDIBILĂ

Ion Ţiriac, fost mare jucător de tenis şi unul dintre cei mai bogaţi români, ar fi avut o altă soluţie pentru rezolvarea cazului în care Gigi Becali a prejudiciat statul român cu schimbul de...
22.12.2013 | 11:25
Ţiriac l-ar fi vrut LIBER pe Becali! Soluţie INCREDIBILĂ

Ion Ţiriac, fost mare jucător de tenis şi unul dintre cei mai bogaţi români, ar fi avut o altă soluţie pentru rezolvarea cazului în care Gigi Becali a prejudiciat statul român cu schimbul de terenuri, în urma căruia patronul Stelei a ajuns după gratii. Omul de afaceri consideră că în astfel de situaţii statul nu cîştigă nimic şi cea mai bună ar fi fost varianta lăsării lui în libertate, cu condiţia să plătească nişte amenzi mult mai mari decît paguba creată.

„Eu m-am întîlnit cu el (n.r. –  George Becali) de 3-4 ori. A mai făcut şi lucruri bune, a şi greşit. A făcut un schimb de teren cu statul. Ministerul Apărării spune că «l-am dat pe ăsta şi l-am luat pe ăsta pentru că îmi trebuia şi cineva ne-a spus că e aproape la fel». Nu e la fel. Pentru că ăla al statului era mai scump cu un milion. Domnule Becali, ai prejudiciat cu un milion.

Mai pune un milion amendă şi, dacă eşti cuminte, poate scapi cu ele (n.r. – cu amenzile), dacă nu, mai pui încă un milion, pentru că îţi dau o super-amendă. Domnul Becali ar fi trebuit să pună banii ăştia, 3 milioane, după care putea să spună în felul următor: pun ăştia 3 milioane, dar dumneavoastră nu aveţi dreptate şi eu vă dau în judecată acum. Judecata probabil că ţinea, exact ca în Germania, 10 ani”, a spus Ţiriac la ProTV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri