Carousel hot news

“Badea să renunţe la stadionul Dinamo! Doar nu moare de foame!”

Ion Ţiriac a făcut vineri declaraţii vizavi de situaţia stadionului din Ştefan cel Mare. Momentan, începerea lucrărilor de reconstrucţie la arenă sunt blocate din cauza faptului că Nicolae...
Autor: Alex Bradescu | 19.08.2017 | 00:06

Ion Ţiriac a făcut vineri declaraţii vizavi de situaţia stadionului din Ştefan cel Mare. Momentan, începerea lucrărilor de reconstrucţie la arenă sunt blocate din cauza faptului că Nicolae Badea, cel care deţine tribuna oficială şi alte dependinţe ale stadionului, nu s-a pus de acord cu Ministerul de Interne.

Cluburi ca Dinamo sau Steaua nu trebuie să dispară niciodată. Nu ştiu exact situaţia la Dinamo, ştiu doar că e o dispută între privat şi Ministerul de Interne. Nu cred că domnul Nicolae Badea o să moară de foame dacă le dă stadionul celor de la Dinamo. Sunt mai multe variaţii pe tema asta”, a spus Ţiriac.

Tiriac Dinamo. “Pot să facă stadionul în altă parte”

Omul de afaceri a enunţat şi o altă posibilitate, aceea ca noua arenă a lui Dinamo să fie construită în altă parte, mai ales că terenul din şoseaua Ştefan cel Mare e considerat prea valoros pentru a rămâne stadion. Ţiriac ar fi de acord cu aceeastă variantă, însă a spus că vrea ca întâi să se ridice noua arenă.

“S-a spus că terenul ăla e prea preţios şi prea în mijlocul Bucureştiului ca să rămână stadion, mai ales că nu are parcare şi alte treburi. Şi că ar fi mai bine să se mute. Da, dar înainte să se mute să văd făcut stadionul cel nou cu 30-40.000 locuri“, a declarat Ţiriac. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!