"Badea să renunţe la stadionul Dinamo! Doar nu moare de foame!"

Dinamo, Nicolae Badea, ion ţiriac

Ion Ţiriac a făcut vineri declaraţii vizavi de situaţia stadionului din Ştefan cel Mare. Momentan, începerea lucrărilor de reconstrucţie la arenă sunt blocate din cauza faptului că Nicolae Badea, cel care deţine tribuna oficială şi alte dependinţe ale stadionului, nu s-a pus de acord cu Ministerul de Interne.

"Cluburi ca Dinamo sau Steaua nu trebuie să dispară niciodată. Nu ştiu exact situaţia la Dinamo, ştiu doar că e o dispută între privat şi Ministerul de Interne. Nu cred că domnul Nicolae Badea o să moară de foame dacă le dă stadionul celor de la Dinamo. Sunt mai multe variaţii pe tema asta", a spus Ţiriac.

Tiriac Dinamo. "Pot să facă stadionul în altă parte"

Omul de afaceri a enunţat şi o altă posibilitate, aceea ca noua arenă a lui Dinamo să fie construită în altă parte, mai ales că terenul din şoseaua Ştefan cel Mare e considerat prea valoros pentru a rămâne stadion. Ţiriac ar fi de acord cu aceeastă variantă, însă a spus că vrea ca întâi să se ridice noua arenă.

"S-a spus că terenul ăla e prea preţios şi prea în mijlocul Bucureştiului ca să rămână stadion, mai ales că nu are parcare şi alte treburi. Şi că ar fi mai bine să se mute. Da, dar înainte să se mute să văd făcut stadionul cel nou cu 30-40.000 locuri", a declarat Ţiriac. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091