Ţiriac, sfat pentru Becker! ”E nevoie de 200-300 de milioane de euro”

Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
09/04/2018, 18:38
Ţiriac, sfat pentru Becker! ”E nevoie de 200-300 de milioane de euro”

Conform presei germane, Ion Ţiriac l-a sfătuit pe Boris Becker să demareze un proiect împreună cu primăria oraşului Berlin, pentru a găzdui în capitala Germaniei un mare turneu de tenis.

”Ţiriac şi Becker plănuiesc să organizeze un mare turneu de tenis la Berlin”, notează site-ul welt.de, care dezvăluie ce a discutat omul de afaceri român cu fostul mare jucător german, de şase ori câştigător la turnee de Grand Slam.

Ţiriac: ”Trebuie construit un stadion de 15.000 de spectatori”

”Am discutat cu Becker, trebuie să vorbească cu primarul din Berlin despre proiect. E nevoie de 200-300 de milioane de euro pentru a se organiza un turneu important. Trebuie construit un stadion de 15.000 de spectatori, un altul de 12.000 şi alte 17 arene mici, pentru jocurile mai puţin importante şi pentru antrenamente”, a spus Ţiriac.

Ştirea MOMENTULUI

Billel Omrani, pus la zid de conducere! ”Nu aleargă deloc”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×