Ţiriac aduce starurile la Madrid! Nu lipsesc Nadal, Halep şi Serena

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
28/03/2018, 13:56
Ţiriac aduce starurile la Madrid! Nu lipsesc Nadal, Halep şi Serena

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Ca în fiecare an, Ion Ţiriac reuşeşte să atragă aproape toate numele mari din tenis la turneul pe care îl organizează la Madrid. Va lipsi Roger Federer, dar chiar şi aşa se anunţă un spectacol de zile mari pe zgura din capitala Spaniei.

Simona Halep a confirmat deja prezenţa, mai ales că trebuie să îşi apere titlul câştigat în 2017. Nu va avea o misiune uşoară, nu lipsesc rivalele obişnuite din ultima perioadă, Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza, Angelique Kerber şi Elina Svitolina. 

De asemenea, Serena Williams, Victoria Azarenka şi Maria Şarapova sunt şi ele prezente pe tabloul principal, iar Ion Ţiriac a ţinut să le facă o favoare primelor două şi le-a oferit un special ranking în concurs, în funcţie de poziţiile pe care le aveau înainte de pauză.

Astfel, Serena Williams va fi favorită numărul doi, ceea ce înseamnă că ar urma să o înfrunte pe Halep doar într-o posibilă finală. Simona şi-a păstrat statutul de favorită unu datorită faptului că este campioana din 2017. Azarenka va fi cap de serie numărul 8. Şarapova nu are parte de acelaşi tratament şi intră în concurs de pe poziţia 45.

Închide ×