Un miliardar român şi-a cumpărat o maşină ediţie limitată în valoare de 350 de mii de euro!

Miliardarul şi-a dat comandă pentru încă una, pe care o va folosi drept „maşină de stradă”!
18.01.2018 | 17:22
Un miliardar roman sia cumparat o masina editie limitata in valoare de 350 de mii de euro
ADVERTISEMENT

Mare pasionat de maşini, Ion Ţiriac şi-a prezentat ultima achiziţie, un Mercedes S 650 Cabrio Maybach. Bolidul este doatat cu un motor V12 de 6 litri şi 630 de cai putere. Fostul jucător de tenis este primul posesor al maşinii care va fi produsă în doar 300 de exemplare. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Prezent la “Ţiriac Collection”, acolo unde îşi expune colecţia impresionantă de maşini pe care o deţine, Ion Ţiriac a prezentat şi bolidul pe care a plătit nu mai puţin de 350.000 de euro. De asemenea, fostul jucător de tenis a precizat că şi-a mai comandat deja un asemenea vehicul, pe care îl va folosi drept “maşină de stradă”.

ADVERTISEMENT

Ţiriac şi-a cumpărat o maşină de 350 de mii de euro, ediţie limitată!

Exteriorul maşinii este o întruchipare a luxului, dar cu adevărat spectaculos este interiorul, care pune la dispoziţia utilizatorului nouă concepte de culoare redate prin luminile de interior. Modelul Mercedes-Maybach S 650 este inspirat de clasa S open-top şi a adoptat proporţiile estetice din această categorie. Caracteristicile exclusiviste Mercedes-Maybach includ o nouă bara de protecţie frontală, cu secţiunea inferioară modernizată, precum şi numeroase piese cromate, pentru a spori vizibil caracterul luxos al maşinii. Emblema Maybach este prezentă într-un mod discret şi elegant pe aripa vehiculului. Alte elemente speciale de la exterior includ roţile forjate Maybach de înaltă calitate, de 20 inch, cu design special şi finisaj în două culori.

Interiorul realizat complet din piele aduce în producţia de serie câteva dintre ideile vizionare ale maşinii de prezentare Concept S Class Coupé (IAA 2013) precum “liniile fluide” dinamice prezente pe tapiţeria scaunelor. Acest model al tapiţeriei este realizat cu ajutorul perforaţiilor progresive.
Însemnele Mercedes-Maybach sunt amplasate pe partea din faţă a scaunelor, pe partea din spate a tetierelor şi, de asemenea, inserate în capacul de depozitare al consolei centrale. Modelul expus în cadrul galeriei are tetierele personalizate cu sintagma “Ţiriac Collection”. Alte detalii ale maşinii care se fac remarcate sunt covoraşele “deep-pile”, inscripţia cromată “1 din 300” pe suportul pentru pahare şi logo-ul Maybach pe partea inferioară a volanului.

ADVERTISEMENT
Tags: