Fotbal intern

NADIA, HAGI, ŢIRIAC: “Bravo! Ne-ai făcut MÎNDRI!”

Accederea în finala Roland Garros obţinută de Simona Halep a isterizat toată România, dar mai ales pe cei mai mari performeri din sportul autohton. Prima care a sărit să o felicite pe...
06.06.2014 | 00:12
NADIA HAGI TIRIAC Bravo Neai facut MINDRI

Accederea în finala Roland Garros obţinută de Simona Halep a isterizat toată România, dar mai ales pe cei mai mari performeri din sportul autohton. Prima care a sărit să o felicite pe jucătoarea de 22 de ani a fost Virginia Ruzici, managera Simonei şi singura cîştigătiare a unui Grand Slam din România – Roland Gaross (1978). “Performanţa Simonei este impresionantă. A cîştigat toate meciurile fără să piardă un set! Experienţa de la Madrid îi va folosi în finala de sîmbătă. Va fi şi mai proaspătă decît Maria şi are toate şansele de a cîştiga titlul!“, a declarat Rizici în exclusivitate pentru FANATIK.

**********************************************************************************************************************

0.TENIS: CONFERINTA DE PRESA,BRD NASTASE-TIRIAC TROPHY (21.04.2012)

 

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Şi Nadia Comăneci a comentat succesul Simonei, iar cea mai mare gimnastă a lumii a explicat de ce succele jucătoarei de tenis au o însemnătate remarcabilă: “Felicitări Simonei! Arată că nu e nevoie să te naşti într-un loc anume al planetei ca să faci performanţă. Ea demonstrează asta. Ne aduce bucurie şi o ţară întreagă stă cu sufletul la gură să vadă această finală“. Inclusiv soţul Nadiei, Bart Conner, i-a făcut o urare sportivei din Constanţa: “Felicitări, Simona! Baftă la finală!“.

*****************************************************************************

_-_poza-crop-0x0-upl_-_photos_-_-articles_30286_38170

Fostul mare fotbalist al României, Gheorghe Hagi, a ţinut să o felicite pe Simona Halep pentru calificarea în finala de la Roland Garros şi îi doreşte să ajungă numărul unu mondial.

Drumul Simonei Halep e de succes, zi de zi e mai bună şi avem o sportivă cu care ne mîndrim. E foarte bine că e în finală, acum să şi cîştige. E extraordinar pentru România şi pentru ea, în primul rînd, pentru că se sacrifică şi are succes. E unul dintre sportivii valoroşi, sperăm să cîştige şi turneul, sperăm să ajungă cît mai sus, chiar numărul 1. Nu îi va fi uşor, dar cu muncă şi sacrificii se poate., a spus Hagi la Digisport.

“Visul meu este să ajung ca Hagi, pe care îl am ca model de sportiv”, spunea Halep la finalul anului trecut.

 

*****************************************************************************

ion_tiriac1

Fostul mare tenisman Ion Ţiriac a vorbit despre calificarea Simonei Halep în finala turneului de la Roland Garros.

“Partida de ieri trebuia să fie mai dificilă decît cea de azi. Nu ca nume pe hîrtie, ci ca jucătoare. Mi se pare o victorie logică. O aşteaptă din nou o finală şi are şansele ei. Simona nu are voie să se lase împinsă. Dacă accelerează adversara, trebuie să accelereze şi ea. Trebuia şi putea să cîştige şi finala de la Madrid. Are toate şansele să cîştige un Grand Slam şi eu am zis că îi trebuie şi o şansă laterală, pe care acum a avut-o”, a spus Ţiriac pentru Dolcesport.

***********************************************************

ponta

Prim-ministrul Victor Ponta a postat un mesaj de mulţumire şi încurajare pe pagina sa de facebook imediat după victoria superbă a Simonei în semifinala cu Petkovic.

Victor Ponta-Haleo

****************************************************************

Kim_Clijsters_2006

Performanţa extraordinară a Simonei a fost apreciată şi de Kim Clijsters care a jucat două finale la Paris şi a cîştigat alte 3 turnee de Mare Slem. 

Kim Clijsters crede că are un joc asemănător cu al Simonei, mai ales că actualul antrenor al lui Halep, Wim Fissette a antrenat-o pe sportiva din Belgia: “Se mişcă foarte bine şi loveşte formidabil. Cred că aveam un joc similar. Are un ritm extraordinar. A cîştigat cîteva meciuri importante şi a ajutat-o la încredere. Poate a avut anumite dubii astăzi, dar a controlat tot meciul”, a declarat Clijsters la Eurosport.

Despre finala de sîmbătă, Clijsters crede că Simona trebuie să se simtă confortabil: “Cred că după acel meci de la Madrid va căpăta un plus de încredere. S-ar putea să se simtă confortabil. E important să simtă bine mingea”, a declarat fosta sportivă.

*******************************************************************

wilander

Triplul campion de la Roland Garros Mats Wilandera comparat-o pe Simona Halep cu Novak Djokovic!

“Am crezut că o să cîştige mai confortabil, dar Petkovic a jucat din ce în ce mai bine. Simona este peste tot pe teren, foarte agresivă. Presiunea e pe Şarapova, dar Simona este pe locul 4 mondial. Cred că Simona va juca cel mai bun tenis al ei. Nu va fi uşor pentru Şarapova. Simona Halep e ca Novak Djokovic cînd îşi intră în ritm” a declarat Mats Wilander la Eurosport.

*****************************************************

exclusiv-george-cosac-candideaza-la-presedintia-fr-de-tenis

Performanţa extraordinară a Simonei Halep a fost salutată şi de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, care a declarat că românca are toate atuurile să o învingă pe Şarapova.

“Eu sînt sigur că Simona se va impune în finală, are toate armele necesare. Chiar dacă a pierdut ultima partidă cu Şarapova în finala de la Madrid, să nu uităm că atunci a fost la un pas de a reuşi victoria”, a declarat Cosac pentru FANATIK.RO.

Referitor la finala de sîmbătă, Cosac crede că emoţiile sînt inerente într-o finală de Grand Slem. “Vor fi emoţii în finală, dar Simona are capacitatea de concentrare şi loviturile necesare. Astăzi, Simona a fost incredibilă, însă ceea ce m-a impresionat a fost că a bătut-o pe Andrea Petkovic, care este o forţă a naturii, cu armele ei. Halep a reuşit să cîştige printr-un joc în forţă, specific germancei. Pînă acum, reverul era lovitura care aducea mai multe puncte, însă în meciul de azi lovitura de dreapta a făcut diferenţa”a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac care a spus că o va încuraja din tribune pe Halep la finala de sîmbătă.

**************************************************************************

adrian-marcu-mediafax-foto

Fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu, este optimist că tenismena româncă va ajunge numărul unu mondial în viitorul apropiat.

“Este posibil să ajungă numărul unu mondial, are toate posibilităţile. Se poate întîmpla foarte repede acest lucru. Poate să fie un avantaj felul în care a pierdut ultima partidă cu Şarapova. Ştie cum stau lucrurile acum, nu-i va fi deloc uşor Mariei să o învingă”, a spus Adrian Marcu la Digisport.