UPDATE. Ţîru, accidentare GRAVĂ: “A făcut COMOŢIE!” Cum se simte

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
29/07/2016, 08:45
UPDATE. Ţîru, accidentare GRAVĂ: “A făcut COMOŢIE!” Cum se simte GALERIE FOTO

UPDATE Ora 08:40 / Accidentat în min.77 al partidei KAA Gent – FC Viitorul în urma unui duel aerian cu Renato Neto, Bogdan Ţîru a părăsit terenul pe targă. Stoperul Viitorului a suferit o comoţie şi nu a mai putut continua partida, constănţenii încheind jocul în inferioritate numerică deoarece efectuaseră cele trei înlocuiri. Imediat după încheierea partidei Bogdan Ţîru a fost preluat de o ambulanţă şi a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Conform siteului oficial al echipei, după încheierea investigaţiilor medicale Bogdan Ţîru a primit acceptul medicilor de a părăsi spitalul şi a revenit la hotelul în care este cantonată formaţia constănţeană. Ţîru va reveni în România vineri, alături de coechipierii săi.

––––––––––––-

Probleme imense pentru Gică Hagi! Pe lîngă înfrîngerea usturătoare din Belgia, scor 0-5, antrenorul Viitorului se confruntă şi cu accidentarea serioasă a lui  Bogdan Ţîru.

La cîteva minute după ce Hagi a efectuat toate schimbările. Ţîru a suferit o accidentare dură într-un duel cu Renato Neto, jucătorul lui Gent. Jucătorul român a fost lovit în cap de la jucătorul echipei belgiene.

După ce medicii echipei constănţene i-au oferit prima consultaţie, aceştia au decis că este nevoie ca analize suplimentare, Ţîru fiind trimis la spital. Staff-ul Viitorului, în frunte cu Hagi, s-a îndreptat după meci la spital pentru a verifica starea de sănătate a lui Bogdan Ţîru.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×