Life

Titanic, din nou în cinematografe la 25 de ani de la lansare. Când va putea fi vizionat

Titanic, pe marile ecrane la 25 de ani de la prima difuzare. Care este data premierii și în ce format va putea fi urmărit.
12.01.2023 | 20:30
Titanic din nou in cinematografe la 25 de ani de la lansare Cand va putea fi vizionat
Titanic, pe marile ecrane la 25 de ani de la prima difuzare. Care este data premierii. Sursa foto. Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pelicula care a câștigat un număr record de 11 premii Oscar în anul 1998 va fi din nou în cinematografe la 25 de ani de la lansare. Când va putea fi vizionat filmul care îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio și Kate Winslet.

Titanic, pe marile ecrane la 25 de ani de la prima difuzare. Care este data premierii

Titanic, una dintre cele mai urmărite pelicule cinematografice, împlinește anul acesta 25 de ani de la lansare. Cu această ocazie producătorii americani și regizorul James Cameron au anunțat o mare surpriză.

ADVERTISEMENT

Filmul revine pe marile ecrane în format 3D – 4K HD pentru a marca aniversarea de argint a blockbusterului. Potrivit People, data de lansare a producției care are o durată de 3 ore și 15 minute este 10 februarie 2023.

În momentul de față, relansarea este un pariu extrem de important pentru distribuitor, Paramount Pictures, care a obținut în trecut încasări care se ridică la aproximativ 2,2 miliarde de dolari la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

A fost cel mai de succes film din toate timpurile până când Avatar a depășit această cifră. Se întâmpla în anul 2009 când filmul științifico-fantastic în regia lui James Cameron obținea venituri de 2,74 miliarde de dolari.

Titanic, un succes datorită cuplului Dicaprio – Winslet

Titanic a atins un succes uriaș datorită cuplului Leonardo Dicaprio – Kate Winslet, care au trăit o poveste de dragoste în prima lansare la apă a navei care urma să ajungă în Marea Britanie. Din păcate, s-a scufundat în dimineața zilei de 15 aprilie 1912.

ADVERTISEMENT

James Cameron, regizorul peliculei, a povestit la Globurile de Aur 2023, că a trebuit să-l convingă pe starul în vârstă de 48 de ani pentru că nu dădea prea multe semne că vrea rolul despre care credea că e plictisitor.

„El nu a vrut să o facă. Credea că este plictisitor. Nu voia să facă un rol principal. A trebuit să conving pentru a fi în film. El nu voia să o facă. Credea că este plictisitor.

ADVERTISEMENT

A acceptat în cele din urmă rolul doar când l-am convins că era de fapt o provocare dificilă. Nu m-a surprins, în primul rând, faptul că a făcut o mulțime de alegeri autentice în continuare.

Și, în al doilea rând, nu m-am îndoit niciodată de talentul lui. Kate l-a plăcut foarte mult. Nu-mi pot imagina acel film fără el și fără ea”, a spus vedeta la evenimentul care s-a desfășurat pe 10 ianuarie 2023, conform sursei amintite mai devreme.

ADVERTISEMENT