Fotbal international

Tite şi Miranda nu l-au votat pe Neymar! Pe cine au ales la gala FIFA The Best 2018

25.09.2018 | 12:42
Tite si Miranda nu lau votat pe Neymar Pe cine au ales la gala FIFA The Best 2018

Tite şi Miranda, fostul căpitan al echipei naţionale a Braziliei, nu l-au votat pe Neymar la gala FIFA The Best 2018. Chiar dacă este vedeta “Selecao”, atacantul de 26 de ani nu a prins nici un loc în primele zece poziţii pentru premiul de cel mai bun fotbalist al anului, trofeu câştigat de Luka Modric.

Selecţionerul echipei naţionale a Braziliei şi-a ales favoriţii pentru acest an, iar Luka Modric a fost fotbalistul care l-a încântat cel mai mult. Croatul a fost plasat de Tite pe primul loc în topul pentru gala FIFA The Best 2018, acesta fiind urmat de Mohamed Salah şi Cristiano Ronaldo.

Miranda, fostul căpitan al naţionalei Braziliei, nu l-a votat pe Neymar, la fel ca şi Tite

Miranda, fostul căpitan al echipei naţionale a Braziliei, a făcut o alegere asemănătoare cu cea a lui Tite şi nu i-a acordat niciun vot lui Neymar. Fundaşul central al lui Inter i-a acordat primul loc lui Cristiano Ronaldo, portughezul fiind urmat de Kylian Mbappe şi Lionel Messi. Deciziile luate de cei doi sunt, cu siguranţă, cel puţin curioase, din moment ce Neymar este cel mai bun jucător al naţionalei Braziliei, chiar dacă prestaţiile sale de la Campionatul Mondial din Rusia au fost şterse.

La începutul lunii septembrie, Tite i-a oferit lui Neymar banderola de căpitan, după ce în ultimele meciuri ale Braziliei alesese să folosească un sistem de rotaţie pentru acest rol. “Am acceptat banderola din nou pentru că am învăţat multe lucruri în ultimul timp. Responsabilitatea este un lucru bun pentru mine”, a declarat Neymar. Fotbalistul de 26 de ani a fost căpitanul selecţionatei Braziliei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, când “Selecao” a câştigat medalia de aur. La finalul competiţiei, vedeta lui PSG a anunţat că nu vrea să mai poarte banderola. Miranda, Thiago Silva şi Marcelo au fost căpitanii Braziliei pe durata Campionatului Mondial din Rusia.

Tite şi Miranda nu l-au votat pe Neymar la gala FIFA The Best 2018
Tite şi Miranda nu l-au votat pe Neymar la gala FIFA The Best 2018