News

Titi Aur, detalii despre accidentul lui Mario Iorgulescu: “Un astfel de impact nu ar fi fost posibil dacă mașinile mergeau cu viteza regulamentară”

08.09.2019 | 12:05
Titi Aur a analizat accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Sursa foto: observator.tv

Titi Aur a analizat accidentul provocat de Mario Iorgulescu! Pilotul de raliuri Titi Aur spune că de vină pentru accidentul din București soldat cu un mort este chiar fiul președintelui LPF, Mario Iorgulescu. Pilotul care oferă cursuri de conducere defensivă a analizat la Digi 24 accidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu.

Titi Aur a analizat accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Titi Aur a spus că viteza de impact a fost una foarte mare, iar cel care se face vinovat este Mario Iorgulescu, deoarece a intrat pe contrasens. Pilotul susține că dacă s-ar fi circulat cu viteza regulamentară impactul nu ar fi fost atât de puternic, iar leziunile ar fi fost unele minore.

”Acest eveniment demonstrează că mașina devine o armă dacă nu este condusă corect. Este vorba de o viteză regulamentară de 50 de km/h în zona accidentului, dar viteza a fost mult mai mare. Dacă mașina lui Iorgulescu a intrat pe contrasens se demonstrează că el e vinovatul.

Titi Aur a analizat accidentul provocat de Mario Iorgulescu
Titi Aur a analizat accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Sursa foto: spynews.ro

În zonă se circula cu 50 de km/h, dar mașina lui Mario Iorgulescu a avut mult mai mult

Un astfel de impact nu ar fi posibil dacă ambele mașini ar fi mers cu 50 km/h. Dacă mașinile ar fi mers cu viteza regulamentară, poți avea leziuni, dar poți scăpa cu viață. O mașină te poate proteja până la 60 km/h”, a declarat Titi Aur pentru Digi 24.

Mario Iorgulescu a provocat un accident foarte grav, în noapte de sâmbătă spre duminică. Fiul lui Gino Iorgulescu s-a urcat beat la volanul bolidului său de 300 de mii de euro și a zburat prin București. Tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un alt autoturism condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani. În urma impactului, tânărul de 24 de ani a murit, iar Mario Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias, însă situația sa este una gravă.

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.