News

“Ţiţi” Dumitriu, interzis în Grecia pentru o datorie de 35.000 de euro

Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a antrenat în campionatul elen timp de mai multe sezoane şi, cu ocazia partidei de baraj dintre Grecia şi România, a primit o invitaţie FRF de a...
25.11.2013 | 09:15
Titi Dumitriu interzis in Grecia pentru o datorie de 35000 de euro

Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a antrenat în campionatul elen timp de mai multe sezoane şi, cu ocazia partidei de baraj dintre Grecia şi România, a primit o invitaţie FRF de a însoţi delegaţia “tricoloră” la Atena. “Ţiţi” a fost, iniţial, de acord, mai ales că avea ocazia să-şi vadă fratele mai mare, pe Emil “Niki” Dumitriu, stabilit de mai mult timp în Grecia. Dumitru a refuzat, însă, în ultima clipă să se mai deplaseze la Atena, iar fostul jucător de legendă al Rapidului a dezvăluit motivul pentru care fratele său nu a mai ajuns să-l viziteze. “S-a trezit că are o datorie de 35.000 de euro la Fiscul grec! Cam cît costă un apartament aici! Risca să fie reţinut pe aeroport, de aceea nu a venit la meci”, a spus “Niki”, conform Ziarul Ring.

“Cineva îi toarnă gogoşi fratelui meu şi el le ia de bune”

Dumitru Dumitriu, care în perioada 1997-1998 a antrenat pe AEK Atena, a dezminţit cele spuse de fratele său. “Nu cred că a declarat Niki aşa ceva. Poate cineva de pe-acolo îi toarnă gogoşile astea şi el le ia de bune. Nu aveam cum să fiu debitor vreun cent grecilor pentru că eu n-am lăsat nici o datorie neplătită pe acolo pe unde am antrenat. N-am mers la meciul de baraj din cu totul alte motive. Nu m-am dus că nu m-am dus! Plus că după ce am terminat cu fotbalul grecesc, în 2003, eu am făcut concedii în Grecia”, a spus “Ţiţi” Dumitriu.

 

 

.