Fotbal international

Lionel Messi a câștigat titlul de cel mai bun marcator al anului 2019. Argentinianul l-a întrecut pe Robert Lewandowski

21.12.2019 | 18:11
Lionel Messi a câștigat titlul de cel mai bun marcator al anului 2019. Argentinianul l-a întrecut pe Robert Lewandowski
Lionel Messi. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi și cu Robert Lewandowski se luptă pentru titlul de cel mai bun marcator al anului 2019. Starul Barcelonei pornește cu prima șansă, însă nici Lewandowski nu este departe de premiu.

UPDATE, 21 decembrie, ora 18:54 / Lionel Messi a câștigat titlul de cel mai bun marcator al anului 2019. Starul argentinian a înscris un gol în meciul cu Deportivo Alaves și l-a întrecut cu 3 reușite pe Robert Lewandowski, care nu a reușit să marcheze în meciul cu Wolfsburg.


ȘTIRE INIȚIALĂ:

Titlul de cel mai bun marcator din 2019 se dă între Messi și Lewandowski

Lionel Messi și Robert Lewandowski se luptă pentru titlul de cel mai bun marcator al anului 2019. Atacantul polonez are nu mai puțin de 31 de goluri pentru bavarezi, în timp ce starul Barcelonei are 33 de reușite pentru catalani în acest an calendaristic.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen joacă sâmbătă, 21 decembrie, împotriva lui Wolfsburg și este ultima șansă pentru ca Lewandowski să își mai treacă în cont încă două reușite pentru a-l egala pe Lionel Messi

Lewandowski îl întrece pe Messi dacă se pun și golurile internaționale

Robert Lewandoski l-ar întrece pe Lionel Messi în clasamentul marcatorilor, dacă s-ar considera și golurile marcate pentru reprezentativele țărilor. Astfel, Lewandoski ar avea 54 de goluri în 57 de meciuri, iar Messi ar avea 49 de reușite în 57 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Barcelona a terminat la egalitate partida de pe „Camp Nou” împotriva Barcelonei, 0-0, iar Messi nu a mai marcat de la partida cu Mallorca din La Liga (5-2), când a reușit un hattrick.

Lionel Messi mai are o șansă pentru a-și asigura distanța de Robert Lewandowski. Barcelona joacă tot sâmbătă, 21 decembrie, în La Liga, împotriva lui Deportivo Alaves, iar Messi ar trebui să înscrie dată pentru a nu avea emoții.

ADVERTISEMENT

Pe locul trei, cu patru goluri mai puține decât Messi, este Kylian Mbappe, care a fost accidentat în debutul sezonului și nu a prins prea multe meciuri în actualul sezon la PSG.

Top 3 cei mai buni marcatori din 2019 la echipe de club

  1. Lionel Messi – 34 de goluri
  2. Robert Lewandowski – 31 de goluri
  3. Kylian Mbappe – 29 de goluri 
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri