Fotbal intern

Titularizarea lui Ovidiu Popescu, contestată cu vehemență: ”Stăm prost, dacă am ajuns să jucăm cu el”

25.03.2021 | 21:35
Titularizarea lui Ovidiu Popescu contestata cu vehementa Stam prost daca am ajuns sa jucam cu el
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Gabi Balint s-a declarat surprins de titularizarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundaș dreapta, și contestată cu vehemență alegerea selecționerului Mirel Rădoi.

Pentru jucătorul de la FCSB este debutul la echipa națională a României, dar marea problemă este că el este la bază mijlocaș central, dar a fost reprofilat fundaș dreapta în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru întâlnirea cu Macedonia de Nord, primul din campania de calificare la CM 2022, este că Rădoi a avut test negativ la coronavirus și va putea sta pe banca tehnică.

Ovidiu Popescu, contestat de Gabi Balint după ce a fost ales titular ca fundaș dreapta

Selecționerul Mirel Rădoi a ales să joace cu Ovidiu Popescu titular pe postul de fundaș dreapta, dar această varianta a fost contestată de fostul mare atacant Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

”Își odihnește niște jucători, dar cel mai important e să obținem victoria astăzi. Mihăilă și Pușcas sunt sigur că o să apară cu Germania, poate și Ianis Hagi. Stanciu și Răzvan Marin mi se par piese fixe”, a declarat fostul internațional.

”Cu apărarea stăm prost, dacă am ajuns să jucăm cu Ovidiu Popescu. Azi l-a trimis pentru că e mai ofensiv. Probabil o să apară Mogoș cu Germania”, a mai spus Gabi Balint la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cum a gândit Rădoi linia ofensivă

”Cred că se gândește la meciul cu Germania și odihnește jucători. Sigur, trebuie luate în considerare ambele meciuri. Trebuie să avem două abordări diferite. Astăzi trebuie un joc de posesie, atac pozițional. Cu Germania va fi invers, cum a fost la tineret, cu Olanda.

Mirel s-a gândit că jucăm astăzi cu câțiva fotbaliști pe care să-i aruncăm în luptă, jucători care au evoluat împreună, Man, Tănase, Coman, care au jucat bine împreună până în urmă cu câteva luni la FCSB și care sunt și acum în formă bună. Chiar și Coman, care nu marchează, dar creează pericol”, a încheiat Balint.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam a comentat titularizarea lui Florin Niță în poarta naționalei României pentru partida cu Macedonia de Nord, iar ”Eroul de la Sevilla” a spus că l-ar fi preferat titular pe Andrei Vlad.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,85 este cota pentru ”total șuturi pe poartă: sub 8,5” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT