Life

TJ Miles și Alex Delea de la Survivor România, în conflict? Ce decizie a luat Daniel Pavel

TJ Miles și Alex Delea, doi dintre participanții emisiunii Survivor România 2022, sunt implicați într-un scandal în timpul jocului de comunicare de marți, 1 martie.
01.03.2022 | 16:31
TJ Miles si Alex Delea de la Survivor Romania in conflict Ce decizie a luat Daniel Pavel
TJ Miles și Alex Delea de la Survivor România 2022, scandal de proporții? Ce a spus moderatorul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurenții din Republica Dominicană apar în promo-ul distribuit de producători pe rețelele de socializare, în urmă cu numai câteva ore, în timp ce se împing. Să fie la un pas de bătaie?

TJ Miles și Alex Delea de la Survivor România 2022, scandal de proporții? Ce a spus moderatorul

Participanții de la Survivor România 2022 pare că au intrat într-un conflict care a trecut direct la luptă. Cele două tabere din junglă au intrat în conflict? Asta este întrebarea de pe buzele fanilor în momentul de față.

ADVERTISEMENT

TJ Miles și Alex Delea sunt rivali în reality show-ul moderat de Daniel Pavel, ambii fiind ambițioși și gata să aduce puncte pentru echipa din care fac parte, de aici și nervii care sunt întinși la maxim în competiție.

Nu este de mirare că cei doi concurenți din Republica Dominicană s-au luat la harță, cel mai probabil după ce și-au disputat forțele în timpul meciului de comunicare și unul dintre ei a pierdut punctul.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2022, o nouă eliminare. Cine pleacă acasă

Din păcate, aceasta nu este singura dispută de la Survivor România 2022. TJ Miles și-a aruncat vorbe grele cu Cătălin Zmărăndescu pe care l-a trimis în exil și care este pe lista neagră.

„Pe o stâncă stăm. Ca să vedeți și voi, și tu, unde m-ai trimis. Se pare că ăla pe care-l crezi dușman e mai aproape de ăla pe care-l crezi prieten”, a spus Cătălin Zmărăndescu la Consiliu, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Cine ești tu să mă trimiți pe mine acolo? Ești un om care calcă pe cadavre. Ești un tip prea frustrat”, a mai adăugat sportivul de această dată adresându-se lui TJ Miles.

Luptătorul, Emil Rengle și CRBL sunt cei Faimoși nominalizați pentru a pleca acasă. Sfârșitul ediției de marți, 1 martie 2022, aduce o nouă eliminare, după cum a anunțat prezentatorul de la Pro TV, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT