Life

TJ Miles, declarație controversată la Survivor România. Ce i-a mărturisit lui Emil Rengle

TJ Miles a fost pus la zid de un coleg de la Survivor România. Dansatorul Emil Rengle a scos la iveală comportamentul pe care îl are Faimosul alături de care luptă.
01.02.2022 | 18:44
TJ Miles declaratie controversata la Survivor Romania Ce ia marturisit lui Emil Rengle
TJ Miles și Emil Rengle, discuție controversată la Survivor România. Ce a spus afaceristul despre femei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți din Republica Dominicană au avut o discuție controversată ce a dus la aflarea părerii pe care o are tânărul crescut în Canada despre femei.

TJ Miles a făcut o dezvăluire neașteptată în fața colegului său, Emil Rengle, căruia i-a dezvăluit care este motivul pentru care nu are nicio relație sentimentală în prezent.

ADVERTISEMENT

Afaceristul este în căutarea unei femei inteligente și spune că nu a găsit-o până acum, ceea ce denotă că are o atitudine misogină despre sexul frumos.

TJ Miles și Emil Rengle, discuție controversată la Survivor România. Ce a spus afaceristul despre femei

Cei doi Faimoși de la Survivor România și-au aruncat cuvinte grele, după ce dansatorul a observat apropierea dintre TJ Miles și Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT

În plus, tânărul pare interesat de blondina Laura Giurcanu, cu care a fost filmat în timp ce discută ceva, departe de ceilalți concurenți, în Marea Caraibilor.

„Ești obișnuit cu femei și cu fete, cu IQ-ul scăzut, care să zică «Vai, DJ!» și când întâlnești o femeie deșteaptă care învață la Londra și care vrea să ajungă undeva în viață… bărbăția ta nu ajunge până acolo”, a spus Emil Rengle la Survivor România, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Chestia asta despre fete și IQ, este ciudat că ai spus asta”, a completat TJ Miles, în competiția sportivă de la Pro TV.

„Pentru că așa simt!”, a mai spus câștigătorul de la „Românii au talent” din anul 2018.

ADVERTISEMENT

„Frate, eu vin dintr-o familie educată. Mie îmi plac fetele deștepte, de aia nu sunt cu nicio fată pentru că nu sunt destul de deștepte, nu au IQ-ul ridicat. Simt că sunt prea… ca să am o relație cu ele, mai mult decât aia”, a adăugat TJ Miles.

„Bine, dar tu i-ai permis Elenei să se apropie de tine?”, a fost curios să afle Emil Rengle.

„Nu se apropie, frate. Sunt aici de două săptămâni jumătate, niciodată n-a stat cu mine să vorbim”, a încheiat TJ Miles.

ADVERTISEMENT