Life

TJ Miles îi deranjează și pe foștii Războinici de la Survivor România! Alex Nedelcu i-a spus totul în față

TJ Miles nu se mai înțelege nici cu foștii Războinici de la Survivor România, după ce tiktokerul fusese ”adoptat” de ei încă de când făcea parte din tabăra Faimoșilor.
02.05.2022 | 22:38
TJ Miles ii deranjeaza si pe fostii Razboinici de la Survivor Romania Alex Nedelcu ia spus totul in fata
TJ Miles și Nedelcu, schimb de replici în camp, la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Influencerul s-a contrat cu Alex Nedelcu la Survivor România, după ce ex-fotbalistul i-a spus că a fost extrem de slab pe traseu. TJ Miles a fost, de altfel, nominalizat de grupul său spre eliminare, iar acum este cu un pas în afara competiției.

TJ Miles și Alex Nedelcu, contre pe punctele de la Survivor România

TJ Miles a încercat să explice cum vede, din perspectiva sa, înfrângerea pe care a suferit-o echipa din care face parte. Tiktokerul susține că nu este doar vina lui pentru meciul necâștigat din 2 mai, căci el nu pune preț doar pe intrările pe traseu.

ADVERTISEMENT

TJ și Alex Nedelcu s-au contrazis după ce fostul fotbalist i-a zis influencerului că datorită punctelor ei pot continua în competiție.

„Nu înseamnă că eu sunt cel mai prost din echipă. Sunt mai multe alte chestii. Contează cum evoluezi ca om. Traseul nu e totul la Survivor”, a declarat TJ Miles în camp.

ADVERTISEMENT

„Începe și el cum făcea Relu”

„Păi da, dar pe noi ne ține în joc traseul”, i-a răspuns repede Alex Nedelcu. „M-a deranjat faptul că el a început să spună că nu trebuie să votăm doar pentru jocul de azi. Nu trebuie să zici tu cine și cum să voteze. Înseamnă că te simți cu musca pe căciulă. Începe și el cum făcea Relu”, a continuat Alex la testimoniale.

Și Oana Ciocan este de părere că TJ a încercat să se scuze în fața echipei sale pentru faptul că nu a reușit să aducă niciun punct.

ADVERTISEMENT

„Mă doare rău. Nu prea am multe cuvinte decât felicitări Vulturilor. Sper să fie un consiliu ok. Sunt dezamăgit de mine”, a declarat TJ imediat după ce s-a încheiat jocul pentru imunitate.

La un moment dat, TJ i-a reproșat lui Nede că nici el nu a adus mereu puncte. Toți l-au contrazis pe fostul faimos. Alex a adăugat spunând că o singură dată când a intrat pe traseu nu a reușit să marcheze pentru echipa sa.

ADVERTISEMENT