Life

TJ Miles nu mai e pe placul fanilor Survivor: ”Ar fi bine să plece. Se vede că e obosit”

TJ Miles a fost nominalizat încă o dată pentru eliminarea de la Survivor România, alături de Mari Fica și Oana Ciocan. Concurentul din echipa Tigrilor ar putea pleca acasă.
03.05.2022 | 07:40
TJ Miles nu mai e pe placul fanilor Survivor Ar fi bine sa plece Se vede ca e obosit
TJ Miles, dorit să plece acasă de fanii Survivor România. Care e motivul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Participantul din Republica Dominicană nu mai este pe placul fanilor. Tânărul în vârstă de 33 de ani, pe numele său adevărat, Miles Jordache, pare să nu se mai simtă confortabil în junglă și că nu mai are putere la meciuri.

TJ Miles, dorit să plece acasă de fanii Survivor România. Care e motivul

TJ Miles este unul dintre cei mai neașteptați candidați de la Survivor România. Concurentul originar din Constanța a dat totul pentru echipa Faimoșilor, iar acum pentru cea a Tigrilor, dar se pare că a ajuns la capătul puterilor.

ADVERTISEMENT

Celebra vedetă de pe Tik Tok pare obosită și fără vlagă, lucru observat de internauți după ce a fost nominalizat de colegi pentru a ieși din competiția sportivă moderată de Daniel Pavel, la Pro TV.

„TJ e sictirit, plictisit de concurs, se vede că nu mai dă randament”, „Ar fi bine să plece TJ. Se vede că e obosit, fără vlagă”, „Ar fi bine să plece TJ și să vină în locul lui Oltin, ar fi un plus pentru pisicuțe, așa ar mai câștiga și ei”. 

ADVERTISEMENT

„TJ nu a nominalizat-o pe Mari pentru că se înțelege bine cu ea și ea fată bună, s-a văzut cât de bună e, i-a întors spatele… l-a nominalizat”, sunt câteva dintre comentariile de pe Facebook.

TJ Miles, reacție după propunerea de eliminare de la Survivor România

Tigrul spune că se aștepta să fie propus pentru eliminarea de la Survivor România pentru că au mai rămas puțini oameni în competiția sportivă din Republica Dominicană. Tânărul este conștient că nu este de neatins.

ADVERTISEMENT

Legat de motivul pentru care a fost ales de colegii de echipă este și faptul că nu a adus puncte la jocul de comunicare. Totodată, TJ Miles susține că evoluția sa nu a ajuns la potențialul real și își dorește să mai stea în concurs.

„Mai am de arătat încă ce pot să fac aici. Îmi doresc foarte mult să stau și cred că merit acest lucru”, a declarat concurentul după ce a aflat că este propus de Tigrii.

ADVERTISEMENT