Life

TJ Miles și Marian Drăgulescu, ”adoptați” de Războinicii de la Survivor România: „Tupeu, obrăznicie, infatuare”

TJ Miles și Marian Drăgulescu petrec tot mai mult timp cu Războinicii de la Survivor România, în detrimentul echipei sale formată din Faimoși. Asta a trezit numeroase nemulțumiri în camp.
04.04.2022 | 20:53
TJ Miles si Marian Dragulescu adoptati de Razboinicii de la Survivor Romania Tupeu obraznicie infatuare
CRBL, deranjat de faptul că TJ Miles și Marian Drăgulescu petrec tot mai mult timp cu Războinicii de la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Unificarea celor două echipe de la Survivor România a adus o nouă dezbinare în tabăra Faimoșilor. TJ Miles și Marian Drăgulescu petrec mai mult timp cu adversarii, cărora s-au plâns de atitudinea ușor dictatorială a lui CRBL.

TJ Miles și Marian Drăgulescu de la Survivor România, tot mai mult timp petrecut cu Războinicii

Războinicii au spus că și ei au remarcat faptul că CRBL este cel care ar menține conflictul aprins în permanență în echipa roșie. TJ Miles și Marian Drăgulescu au fost arătați cu degetul, la rândul lor, de CRBL, Laura și Elena.

ADVERTISEMENT

Cântărețul e de părere că ai săi coechipieri au trădat echipa. Artistul susține că cei doi nu își dau seama că ar fi folosiți de Războinici împotriva Faimoșilor.

„E tupeu, obrăznicie, atitudine, infatuare, discriminare. Nu știu dacă hâțurile sunt ținute de Ionuț. Dacă e așa, bravo, Ionuț. Rușine pentru TJ și Marian. Rușine pentru trădarea față de Faimoși”, sunt primele concluzii trase de CRBL după ce a observat că TJ și Marian stau foarte mult timp cu Războinicii.

ADVERTISEMENT

„CRBL nu aducea niciun punct în primele săptămâni”, a ținut să amintească TJ Miles într-o discuție pe care a avut-o cu Ionuț Popa în jungla din Dominicană.

Alex Delea: „CRBL nu oferă nimic”

„La noi în echipă când are cineva ceva, zice direct”, a declarat Alex Delea. Constănțeanul a fost surprins de faptul că în echipa Faimoșilor competitorii acționează, cumva, de frica lui CRBL și nu își exprimă părerile deschis.

ADVERTISEMENT

„CRBL nu a stat niciodată pe băncile astea. Niciodată nu a cerut ceva. El nu oferă nimic. El acceptă ceva de la tine și atunci se simte nevoit să ofere. El e genul care nu vrea să ofere”, a completat Alex Delea.

Delea a mai zis, în glumă, că dacă pleacă TJ sau Marian e ca și cum ar pierde un om din propria sa echipă. La această remarcă, Marian și TJ au zâmbit satisfăcuți, bucuroși că sunt bine primiți măcar de către Războinici.

ADVERTISEMENT