Life

Adevărul despre averea lui TJ Miles. Vedeta de la Survivor e afacerist doar cu numele. Cine este, de fapt, în spatele firmelor faimosului

TJ Miles, unul din concurenții controversați ai momentului, a devenit cunoscut în România ca vlogger dar și ca om de afaceri. FANATIK a aflat adevărul despre afacerile vedetei.
14.03.2022 | 19:12
Adevarul despre averea lui TJ Miles Vedeta de la Survivor e afacerist doar cu numele Cine este de fapt in spatele firmelor faimosului
TJ Miles de la Survivor este afacerist doar cu numele. Tatăl lui este în spatele business-ului / Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

TJ Miles, excentricul vlogger cu accent american, și-a promovat, la Survivor, o imagine de prosper om de afaceri, care s-a întors din Canada în România pentru a revoluționa industria auto.

Adevărul despre averea lui TJ Miles, concurent la Survivor România

”Am adus conceptul unui service în România. Lumea de aici mi s-a părut puțin închisă la anumite chestii, la educație, la cum gândește”, a declarat TJ Miles, pentru Cancan, înainte să plece în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Service-ul despre care vorbește TJ Miles se numește Pitcar și este situat în centrul Bucureștiului, pe strada Barbu Văcărescu. Pe pagina de prezentare a service-ului se arată că acesta are doi proprietari: Miles și Mihail. În anul 2017, cei doi s-au întors în România pentru a pune bazele unei noi companii care și-a început activitatea în februarie 2018.

TJ Miles a lucrat pentru Ford, în Canada

”Experiența dobândită de Miles în Canada, în perioada în care a lucrat pentru Ford și Canadian Auto Repair Holdings, a fost folosită la restructurarea PitCar și îmbunătățirea fluxurilor de lucru, marketing și customer service”, se arată pe pagina oficială a service-ului.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui TJ Miles are 99% din afacere, după retragerea partenerului canadian

Pitcar Automotive Holdings Service SRL, societatea care operează service-ul, este înregistrată din noiembrie 2017 și are sediul în comuna Gruiu-Snagov. Firma are, în prezent, doi asociați: Miles Tibi Stephan Jordache (TJ Miles) și Mihai Iordache (tatăl lui TJ Miles), care sunt și administratorii societății, arată FANATIK.

TJ Miles deține, însă, o parte neînsemnată din afacere, doar 1%, în vreme ce tatăl lui deține restul de 99% din părțile sociale. Societatea are ca obiect principal de activitate: întreținerea și repararea autovehiculelor, are un singur angajat iar în 2020 a avut o cifră de afaceri declarată de 2,48 milioane lei (500.000 de euro) și un profit net de 83.000 de lei.

ADVERTISEMENT

TJ Miles nu a fost de la început în firmă ci a fost cooptat abia în aprilie 2018. Inițial, societatea a fost înființată de tatăl vloggerului și compania Canadian Auro Repair-Holdings INC, având sediul în Oakville, Ontario.

Compania canadiană a ieșit din business în 2019, atunci când a cedat către Mihail Iordache toate părțile sociale deținute.

ADVERTISEMENT

Cealaltă firmă a lui familiei lui TJ Miles are zero angajați

TJ Miles și tatăl său mai dețin o societate împreună, Pitcar Express SRL, cu același obiect de activitate. Aici, procentele sunt împărțite altfel: Miles are 10% iar Mihail deține 90%. Firma a fost înființată în octombrie 2019, fără vreun asociat străin, nu are angajați, iar după primul an de activitate a declarat o cifră de afaceri de aproape 200.000 de lei și un profit net de 35.000 de lei.

TJ Miles este, în acest moment, cel mai contestat concurent din echipa faimoșilor, acolo unde a reușit să-și enerveze aproape toți colegii. Duminică seara, el l-a trimis în exil pe CRBL, omul care adusese victoria la traseu, după ce războinicii reușiseră să egaleze situația la 9.

Scandal la Durvivor, după ce TJ Miles l-a trimis pe CRBL în exil

”O să fie un vot tot strategic. Simt niște energii ciudate, m-a cam trezit ieșirea lui Emil și ce s-a întâmplat cu Emil în ultimul timp, manipularea. Toate chestiile astea s-au întâmplat în tabără, nu este bine pentru starea noastră. Și strategia este în felul următor – nu e sportiv, cum a fost cu Cătă (n.r. Zmărăndescu), este cum a fost cu Marian, am trimis să regleze și s-a reglat.

Aș vrea să trimit persoana asta în exil, pentru că simt niște energii rele. E cam lingușitor în ultimul timp, să fiu sincer. Prea ciudat, mi se pare că trebuie să fac asta pentru binele nostru. Dacă se întoarce, să se întoarcă cum a fost prima dată, să fie fericit, să ne ajute să câștigăm și dacă o ia personal, asta e. Eu sunt asumat, întotdeauna. Persoana pe care o să o aleg în seara asta este CRBL”, a spus TJ Miles la consiliul de duminică. ”Băi, ești prost?”, a fost reacția lui CRBL.

TJ Miles a fost acuzat, în ultima lună, de proprii colegi, că este individualist, că nu-și dă interesul la trasee și că a venit la Survivor doar pentru a-și face reclamă.

ADVERTISEMENT
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
Verdict crunt din partea medicilor pentru sportiva scoasă din arenă plângând, în scaunul...
Verdict crunt din partea medicilor pentru sportiva scoasă din arenă plângând, în scaunul cu rotile
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
Ce a păţit bătrânica traficantă de droguri din Ialomiţa. Pensionara era filată de...
Ce a păţit bătrânica traficantă de droguri din Ialomiţa. Pensionara era filată de câteva luni
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Covrigii, un pericol pentru sănătate. Cât de nocivă e mâncarea consumată peste tot...
Covrigii, un pericol pentru sănătate. Cât de nocivă e mâncarea consumată peste tot în România
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România