Life

Adevărul despre arestarea lui TJ Miles de la Survivor, în Canada! Faimosul avea cocaină și marijuana asupra lui

TJ Miles, de la Survivor România 2022, a fost arestat în urmă cu 8 ani în Canada pentru posesie de droguri. Polițiștii au găsit asupra lui o cantitate notabilă de cocaină și marijuana.
17.01.2022 | 19:33
Tj Miles, arestat in Canada pentru trafic de droguri Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

TJ Miles, unul din concurenții de la echipa Faimoșilor din show-ul Survivor România 2022, a fost arestat în anul 2013, în Canada, pentru posesie de droguri de mare risc. La vremea respectivă, vedeta TikTok avea doar 24 de ani iar informația a fost făcută publică în presa de peste ocean.

Presa din Canada, despre cazul TJ Miles: ”Polițiștii au detectat un miros puternic de marijuana”

Miles Jordache, pe numele lui real, a fost reținut de poliția din provincia Ontario pe data de 1 ianuarie 2013, în cadrul unui control de rutină. Românul petrecuse Revelionul la Cascada Niagara împreună cu alți trei prieteni, iar la întoarcerea spre localitatea Mississauga, acolo unde aceștia locuiau, au fost trași pe dreapta din cauza unui comportament haotic în trafic.

ADVERTISEMENT

”Trei bărbați din Mississauga și un al patrulea individ au fost acuzați de deținere de droguri după un control de rutină în Niagara Falls, în prima zi a Anului Nou. OPP (Ontario Provincial Police) a oprit un automobil marca BMW în jurul orei 11, la intrarea pe Autostrada 420, lângă Drummond Road.

Când ofițerii s-au apropiat de automobil, aceștia au detectat un miros puternic de marijuana, susțin reprezentanții instituției. Șoferul și alți trei pasageri ai vehiculului au fost arestați, după ce Poliția a găsit asupra lor marijuana și cocaină.

ADVERTISEMENT

Miles Jordache (24 ani), Erik Young (27 ani) și Terry Ramdhar (26 ani), toți din Mississauga, precum și Conrad Kozolwski (18 ani), din Oaksville, vor fi puți sub acuzare pentru infracțiuni de deținere și consum de marijuana și cocaină. Jordache va fi acuzat și de conducere sub influența substanțelor interzise”, scria, în 2013, publicația Toronto.com.

TJ Miles a scăpat de acuzații datorită avocatului său

TJ Miles, care în prezent este concurent la Survivor România 2022, risca ani grei de închisoare, în ciuda faptului că nu avea antecedente penale. Polițiștii au descoperit că drogurile îi aparțineau românului stabilit în Canada, iar acesta le ascunsese într-un compartiment creat special în portierele autoturismului, după înlăturarea boxelor din sistemul audio.

ADVERTISEMENT

Miles și amicii lui și-au petrecut o noapte în arestul federal, însă au reușit să scape necondamnați datorită avocatului pe care aceștia l-au angajat. Acesta a descoperit un viciu de procedură pe care polițiștii din Niagara Falls l-au comis înainte să-i rețină pe tineri.

Mai precis, ei i-au spus lui TJ Miles că a fost oprit pentru că a încălcat o regulă de circulație, respectiv a ”forțat” culoarea verde intermitent la o intersecție, lucru care nu era adevărat. Avocatul a urmărit înregistrările de pe camera aflată la bordul mașinii de poliție și a constatat că agentul mințise în legătură cu motivul opririi.

ADVERTISEMENT

Conform legilor canadiene, în astfel de cazuri, se consideră că poliția a acționat abuziv și tot cazul se anulează, indiferent de cât de gravă a fost infrațiunea comisă de persoana urmărită.

Vedetă pe TikTok și concurent la Survivor România, în echipa Faimoșilor

TJ Miles are astăzi 33 de ani și de 4 ani s-a întors în România, de unde plecase încă de când era foarte mic, împreună cu părinții săi. El și-a deschis un atelier de tuning auto care a ajuns extrem de popular în București și a devenit foarte activ pe platformele de social media.

TJ Miles
Tj MIles de la Survivor a locuit mulți ani în Canada

Doar pe TikTok, el are peste 300.000 de urmăritori care par fascinați de ”romgleza” perfectă pe care acesta o folosește. TJ Miles este ”inventatorul” expresiei ”Big Blană”, intrată deja în vocabularul uzual al tinerilor.

În acest an, TJ Miles a acceptat provocarea Survivor România, un show care se filmează în jungla din Republica Dominicană și care este difuzat de Pro TV. TJ face parte din echipa Faimoșilor și se luptă pentru un premiu de 100.000 de euro, pus la bătaie de producătorii emisiunii.

În prima ediție, difuzată duminică seara, TJ Miles a obținut cel mai bun punctaj din echipa Faimoșilor, cu 2 victorii din 2 posibile, și un procentaj de 100%. Ceilalți concurenți care au reușit acestă performanță sunt Războinicii: Ana Dobrovie, Ramona Crăciunescu și Ștefania Stan, conform statisztikaworld.com.

ADVERTISEMENT