Life

TJ Miles de la Survivor România stă pe o mină de aur! Afacerile Faimosului îi aduc zeci de mii de euro în conturi

TJ Miles de la Survivor România are afaceri cât se poate de serioase, iar profiturile pe care le obține îl pun în fruntea Faimoșilor când vine vorba de lichidități financiare.
14.02.2022 | 18:50
TJ Miles de la Survivor Romania sta pe o mina de aur Afacerile Faimosului ii aduc zeci de mii de euro in conturi
TJ Miles de la Survivor ROmânia 2022 face bani seriosi din afaceri cu service-uri auto Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

TJ Miles de la Survivor România, prezentat ca fiind o adevărată ”vedetă de Tik-Tok”, este de fapt un abil afacerist. Dacă în Republica Dominicană s-a făcut remarcat mai mult cu ”romgleza” vorbită, în București, Faimosul a devenit cunoscut și în dificila lume a ”meșterilor auto”, nu doar prin postările pe Tik-Tok și Youtube.

În ultimii ani, el a reușit să facă bani frumoși din service-urile auto pe care le deține. Și, în ciuda problemelor pe care le-a avut cu legea în Canada, în acest moment, cel puțin în România, afacerile lui par ”curate ca lacrima” și  rentabile.

ADVERTISEMENT

Faimosul TJ Miles face bani serioși din afaceri

TJ Mile (33 ani), pe numele lui adevărat Miles Jordache, s-a întors din Canada, loc în care a scăpat ca prin urechile acului de închisoare, și s-a apucat de afaceri serioase, concurentul de la Survivor având, deja, două firme în domeniul auto.

Faimosul a deschis prima firmă în 2017, iar pe cea de-a doua, una conexă, doi ani mai târziu. Până acum, TJ Miles se poate lăuda că afacerile merg ca unse, iar statutul de vedetă Tik-Tok este, de fapt, doar o ”acoperire” pentru a ajunge în echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

În ultimul an fiscal declarat, TJ Miles se poate lăuda cu cifre de afaceri impresionante la ambele firme. Prima dintre acestea, care se ocupă cu întreținerea și repararea mașinilor, a obținut o cifră de afaceri de 2.485.337 lei (aproximativ 500.000 de euro), iar cea de-a doua, cu același domeniu de activitate, dar la care, de fapt, se tunează bolizii, 196.531 lei (aproximativ 40.000 de euro).

Profiturile lui TJ Miles, mai mari ca faima lui

Cum cifra de afaceri cu cele două service-uri pe care le deține este impresionantă , TJ Miles reușește să obțină profituri pe măsură, Faimosul fiind, probabil, printre cei mai avuți cuncurenți din acest sezon de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Conform datelor fiscale raportate către ANAF și consultate de FANATIK, TJ Miles a obținut profituri cu ambele firme pe care le deține. Firma care a raportat aproape 25 milioane de lei ca cifră de afaceri, a obținut un profit de 83.298 (în jur de 15.000 de euro).

Cea de-a doua companie a lui a raportat 34.886 de lei la capitolul profit, adică în jur de 8.000 de euro. Iar un calcul simplu arată că TJ Miles a obținut, în ultimul an fiscal, un profit net de peste 23.000 de euro, mult peste ceea ce ar fi putut obține din zecile de mii de vizualizări obținute pe Youtube și Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

De remarcat este faptul că, până acum, niciuna dintre firmele pe care le deține TJ Miles nu figurează cu datorii către stat, iar preocuparea lui de a-și plăti dările către terți este evidentă, acestea scăzând semnificativ în ultimii ani.

TJ Miles, la un pas de pușcărie, în Canada

Dacă acum afacerile Faimosului de la Survivor România 2022 sunt cât se poate de curate, trecutul lui TJ Miles este unul cât se poate de învăluit de fum. Și, am putea spune, și la propriu, și la figurat.

”Când ofițerii s-au apropiat de automobil, aceștia au detectat un miros puternic de marijuana, susțin reprezentanții instituției. Șoferul și alți trei pasageri ai vehiculului au fost arestați, după ce Poliția a găsit asupra lor marijuana și cocaină.

Miles Jordache (24 ani), Erik Young (27 ani) și Terry Ramdhar (26 ani), toți din Mississauga, precum și Conrad Kozolwski (18 ani), din Oaksville, vor fi puși sub acuzare pentru infracțiuni de deținere și consum de marijuana și cocaină. Jordache va fi acuzat și de conducere sub influența substanțelor interzise”, scria, acum nouă ani, publicația Toronto.com.

La acea vreme, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, TJ Miles a fost la un pas de închisoare, în Canada, iar doar un viciu procedural l-a scăpat pe tânăr de pușcărie după ce fusese oprit de Poliție și asupra lui s-au descoperit droguri în cantități impresionante.

Interesant este felul în care el ascunsese stupefiantele, pentru droguri el aducând o serie de modificări mașinii, dar ascunzătoarea din portieră a fost însă descoperită de oamenii legii.

ADVERTISEMENT