Life

S-a prefăcut TJ Miles de la Survivor România că are dureri ca să ascundă victoria lui Relu? Xonia ridică din sprânceană: „L-a durut ego-ul”

TJ Miles a pierdut un punct important la Survivor România în fața lui Relu Pănescu, iar scena în care acesta s-a plâns de contracțiile musculare este pusă acum sub semnul întrebării.
15.02.2022 | 08:20
Sa prefacut TJ Miles de la Survivor Romania ca are dureri ca sa ascunda victoria lui Relu Xonia ridica din spranceana La durut egoul
Xonia a comentat meciul pierdut de TJ Miles în fața lui Relu de la Survivor România. Foto: PRO TV/ VOYO
ADVERTISEMENT

Punctul cu numărul 7 a fost adus în jocul de imunitate de Relu Pănescu în fața mai sprintenului și mai tânărului TJ Miles. Nu este prima oară când Relu reușește să îl învingă pe celebrul influencer de la Survivor România.

La scurt timp după victoria celui supranumit ”Relu Tinerelu”, TJ Miles s-a plâns de dureri musculare, mutând toată atenția către starea sa de sănătate de la faptul că a fost învins de războinicul în vârstă de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Colegii săi Faimoși au sărit repede în ajutorul său, îngrijorându-se pentru el, dar după o scurtă vreme acesta și-a revenit brusc.

TJ Miles s-a prefăcut că-l dor mușchii pentru a se trece cu vederea că a fost învins de Relu Pănescu?

Scena în care TJ Miles s-a plâns de contracțiile musculare suferite după meciul cu Relu a fost pusă sub semnul întrebării de Zannidache și Xonia, în emisiunea Extrashow de pe VOYO.

ADVERTISEMENT

Xonia a declarat că în mod cert l-a lovit în orgoliu punctul adus de Relu Pănescu, oricât de mult ar fi încercat TJ Miles să arate că nu l-a frustrat că a pierdut în fața acestuia.

În emisiunea de pe VOYO s-a discutat despre faptul că TJ Miles ar fi recurs la acea scenă pentru a trece cu vederea înfrângerea sa.

ADVERTISEMENT

„Cred că l-a durut ego-ul pe TJ Miles. Nu îi place să piardă. Oricine se poate preface. Vreau să cred că nu fac asta colegii. Poate unele persoane nu sunt asumate, nu pot recunoaște că au slăbit, că nu mai au energie. Vreau să cred că lumea nu s-ar preface în situații de genul ăsta. Consider că unele persoane ar putea să se prefacă”, a spus cu suspiciune Xonia.

Forero, ex-concurentă la Survivor România, aprecieri pentru Pănescu

În emisiunea prezentată de Zannidache a fost invitată și Angela Forero, concurentă care a părăsit tabăra Războinicilor din motive medicale.

ADVERTISEMENT

Columbianca a dezvăluit, printre altele, că piciorul ei accidentat se recuperează destul de bine, însă mai trebuie să îl țină sub supraveghere medicală.

Forero a ținut să îl felicite pe Relu pentru forța și determinarea de care dă dovadă la vârsta lui. Femeia a spus că este un model demn de urmat.

„Să fii la vârsta lui, cu toate chestiile-n viață prin care trece… Plus durerile pe care le are. În fiecare noapte, Relu se plângea de durere. Îl durea la fiecare mișcare”, a spus fosta războinică.

 

ADVERTISEMENT