Fotbal international

Toată Anglia râde de galeria lui Chelsea. “Nu e cam târziu să faceţi coregrafii cu Eden Hazard?”

23.09.2019 | 19:51
Toata Anglia rade de galeria lui Chelsea Nu e cam tarziu sa faceti coregrafii cu Eden Hazard

Înainte de meciul cu Liverpool, galeria lui Chelsea a afișat o coregrafie cu Eden Hazard, fostul jucător al „albaștrilor”, care a fost transferat în vară de Real Madrid. Rivalii lui Chelsea au râs de ei și i-au ironizat, spunându-le că este prea târziu să facă scenografii cu mijlocașul belgian.

Coregrafie cu Eden Hazard, făcută de fanii lui Chelsea

Fanii lui Chelsea au fost ironizați prin intermediul rețelelor de socializare din cauza coregrafiei cu Eden Hazard, pe care au afișat-o la partida cu Liverpool. Nici echipa nu s-a descurcat mai bine și a pierdut meciul cu „cormoranii”, 1-2. Pentru Liverpool au marcat Trent Alexander-Arnold (14) și Roberto Firmino (30), în timp ce pentru Chelsea a redus din diferență N’Golo Kante (71). Suporterii lui Chelsea au explicat că nu este vina lor pentru coregrafie, ci a conducerii.

„Oamenii chiar cred că bannerul cu Hazard a fost folosit intenționat. A fost doar o eroare. Atâta efort depus în organizarea unor astfel de lucruri, trebuia să se întâmple într-o zi. A fost jenant, dar clubul a fost cel care ne-a dat bannerul greșit”, a postat un fan pe twitter.

  • 28 de ani a împlinit Eden Hazard pe 7 ianuarie
  • 100.000.000 de euro i-a plătit Real Madrid lui Chelsea, în schimbul lui Eden Hazard
Tammy Abraham în duel cu Virgil van Dijk. Sursă foto: hepta.ro
Tammy Abraham în duel cu Virgil van Dijk. Sursă foto: hepta.ro

Eden Hazard a vorbit despre diferențele dintre Chelsea și Real Madrid

Eden Hazard, fostul mijlocaș de pe „Stamford Bridge”, a vorbit despre diferențele dintre Chelsea și Real Madrid, pe care le-a sesizat în urma plecării din Anglia. La Chelsea când pierdeam un meci eram dezamăgiți, la fel ca fanii, dar niciodată nu am simțit ca și cum ar fi fost un dezastru, este mult mai diferit în Spania. Cred că aici, în Spania, fanii sunt cu adevărat fani. Fotbalul este totul pentru ei și ne determină să jucăm mult mai bine. În Anglia nu sunt atât de mulți fani”.

„Desigur, și în Anglia oamenii erau interesați de fotbal indiferent de vârstă, dar nu erau așa de fanatici la fel cum sunt spaniolii când vine vorba de echipele pe care le susțin”, a mai spus Eden Hazard.

  • 150.000.000 de euro este cota de piață a lui Eden Hazard, conform transfermarkt.com
Tags: