Sport

Toată floarea tenisului mondial, prezentă la Real Madrid – Manchester City. Cu cine au văzut meciul Rafael Nadal și Novak Djokovic

Partida Real Madrid - Manchester City a stârnit un interes fantastic, iar Novak Djokovic și Rafael Nadal, prezenți la turneul de tenis din capitala Spaniei, nu puteau rata ocazia să meargă pe Santiago Bernabeu.
04.05.2022 | 23:25
Toata floarea tenisului mondial prezenta la Real Madrid  Manchester City Cu cine au vazut meciul Rafael Nadal si Novak Djokovic
Partida Real Madrid - Manchester City a stârnit un interes fantastic, iar Novak Djokovic și Rafael Nadal, prezenți la turneul de tenis din capitala Spaniei, nu puteau rata ocazia să meargă pe Santiago Bernabeu. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

”Galacticii” au nevoie să întoarcă rezultatul din tur, atunci când au pierdut pe Etihad Stadium, scor 3-4, după un meci absolut halucinant.

Rafael Nadal și Novak Djokovic au mers la duelul Real Madrid – Manchester City

Numele mari aflate în loturile celor două echipe, dar și miza extrem de mare pusă în joc a făcut din Real Madrid – Manchester City un meci planetar, iar doi dintre cei mai buni jucători de tenis din toate timpurile, Rafael Nadal și Novak Djokovic, au decis să fie prezenți pe stadion.

ADVERTISEMENT

Recunoscut ca un fan declarat al ”galacticilor”, Nadal nu avea cum să nu meargă pe Santiago Bernabeu să-și susțină favoriții într-un astfel de moment. Fostul lider ATP speră ca oamenii lui Carlo Ancelotti să fie inspirați de victoria pe care el a obținut-o astăzi în turul 2 la Mastersul din capitala Spaniei.

Rafa a luat loc la tribuna oficială și a văzut meciul alături de familia sa. Alături de marele tenismen iberic au stat tatăl său, Sebastian, și sora sa, Maria Isabel. De altfel, Nadal le-a cerut organizatorilor turneului de tenis să-i programeze meciul de miercuri în sesiunea de zi pentru a ajunge pe stadion.

ADVERTISEMENT

Aflat pe locul 4 în clasamentul ATP, Rafael Nadal a fost prezent și în weekend la meciul de campionat al madrilenilor cu Espanyol Barcelona, scor 4-0, care a adus matematic titlul cu numărul 35 pentru ”galactici”. Tenismenul a fost invitat să dea lovitura de începere a partidei.

Puștiul minune al tenisului spaniol a venit și el la meci

Nici actualul lider al clasamentului mondial, Novak Djokovic, nu a ratat ocazia de a merge la cel mai așteptat meci de fotbal al sezonului. Și asta în ciuda faptului că sârbul va avea un meci de gală joi la Madrid Open cu britanicul Andy Murray.

ADVERTISEMENT

Real Madrid - Manchester City Rafael Nadal Novak Djokovic

Pe Santiago Bernabeu a fost prezent și nou star al circuitului ATP, tânărul spaniol Carlos Alcaraz. Puștiul minune de 18 ani, suporter înrăit al Realului, urmează să joace joi, în optimi, cu britanicul Cameron Norrie.

Echipa care va merge mai departe după duelul dintre Real Madrid și Manchester City va juca finala de pe Stade de France, programată la 28 mai. În ultimul act a ajuns deja Liverpool, care a trecut după o dublă de senzație de Villarreal.

ADVERTISEMENT

Real Madrid are o situaţie financiară bună, motiv pentru care Florentino Perez încearcă să-l aducă pe Kylian Mbappe, dar clubul a reuşit să arunce pe fereastră peste 160.000.000 de euro. “Galacticii” au doi jucători, cei mai bine plătiţi, care nu au avut prea multe contribuţii pe teren.

ADVERTISEMENT