Fotbal international

Toata lumea bună a fotbalului european, la București! Mihai Stoichiță nu a fost recunoscut de idolul lui ? Galerie foto

30.11.2019 | 19:34
Toata lumea buna a fotbalului european la Bucuresti Mihai Stoichita nu a fost recunoscut de idolul lui  Galerie foto
ADVERTISEMENT

Toată lumea bună a fotbalului european a venit la București pentru tragerea la sorți a grupelor de la EURO 2020, iar foste fotbaliști legendari precum Luis Figo, Ryan Giggs sau Andrei Șevcenko au fost prezenți la Romexpo. Mihai Stoichiță nu a fost recunoscut de Zbigniew Boniek, unul dintre idolii săi din fotbal, iar Răzvan Burleanu a venit alături de Mirel Rădoi și de Cosmin Contra.

POZELE CU LEGENDELE FOTBALULUI EUROPEAN LE PUTEȚI VEDEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru „2 solist” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!
ADVERTISEMENT

Toată lumea bună a fotbalului european este prezentă la București

La tragerea la sorți a grupelor pentru Campionatul European 2020 de la București, a venit toată elita fotbalului european. Sunt prezenți la Romexpo toți selecționerii naționalelor calificate, dar și cei care mai au șanse de calificare și care vor juca la baraj, exact cum va face România.

Foarte nume sonore au fost prezente la București printre care: Andrei Șevcenko, legenda lui AC Milan și selecționerul Ucrainei, Luis Figo, Ryan Giggs, Francesco Totti sau Davor Șuker. Totodată și Didier Deschamps, selecționerul campioanei mondiale Franța, a venit pentru tragerea la sorți.

ADVERTISEMENT

Stoichiță, nerecunoscut de unul dintre idolii lui

Mihai Stoichiță l-a salutat pe Zbigniew Boniek, președintele Federației Poloneze de Fotbal și jucător de legendă a lui Juventus Torino și AS Roma, dar acesta nu l-a recunoscut. Totuși, din politețe, Boniek a dat mâna cu Stoichiță, fără să-și dea seama cine este românul.

Zbigniew Boniek a fost mijlocașul lui Juventus între anii 1982 și 1985, formația alături de care a cucerit numeroase trofee precum titlul în Italia și Champions League în sezonul 1984-1985. Din 1985 până în 1988 a jucat la AS Roma, echipă de unde s-a retras din fotbal, iar în prezent este președintele Federației Poloneze de Fotbal.

ADVERTISEMENT
  • 63 de ani a împlinit Zbigniew Boniek pe 3 martie